dinsdag 30 juli 2013

Love Entwined, liefde op het eerste zicht

Love Entwined is een 'antique marriage coverlet' van 1790.
Het is een heel intense (zeg maar veel werk) applicatiequilt.Het patroon werd gereproduceerd door Esther Aliu.

Dit is een zwart-wit versie van de quilt.  Ik zal hem lekker scrappy maken want dat heeft zo zijn voordelen:
Het topje mijn stofjesberg zal een beetje wegsmelten. Ik koop helemaal geen stofjes.  Ahum, toch eentje: de achtergrondstof. Een antiek muslinstof van Marcus Brothers.
De foto's van mijn stofjes krijg je te zien in mijn volgend logje.  Na de Antieke Quilt heb ik geen grote werken meer aangevat maar ik zie deze helemaal zitten.  Aangezien ik de laatste jaren niets nieuws meer gemaakt heb, vond ik het nu wel kunnen om dit project op te starten.
Voor alle liefhebbers van applicatie is dit toch wel het neusje van de zalm! Volgende keer laat ik mijn stofjes zien en hopelijk ook het kompas.
 

10 opmerkingen:

katrien zei

Prachtig is ie hé.
Zag op de lijst dat je je had aangemeld,ik ben ook lid geworden maar enkel om dat moois te gaan volgen hoor ,want applicatie is niet mijn ding maar zie het wel heel graag.Succes.

Berna zei

Hij is prachtig en ik heb bewondering voor de dames die dit levenswerk gaan maken. Bij jou komt dat vast helemaal goed.
Veel succes ermee en tot op het weekend. Heb er zin in!

Jane in Wales zei

Mooi he? Ik maak de mijne ook helemaal scrappy met reproductiestoffen. Zo leuk om te doen!
groetjes uit Wales

Miranda zei

Het is toch ook zo'n schitterend exemplaar! Je hebt gelijk dat je er op het gemakje al die restjes mee gaan verwerken. Fijn weer eens wat van je te lezen Guute. Nog een paar maandjes en dan kunnen we elkaars werkjes weer bewonderen. Knuffels van mij
Miranda

Elly (creatieveling Elly) zei

Succes. Ik zag je aanmelding op de lijst. Wat een uitdaging he.

Guusje, zei

Wat leuk dat je hem ook gaat maken hij is prachtig.

Glenda zei

Oh it is great to see you blogging again Guute. Cheers Glenda who is waiting to see photos of your centre Love Entwined. LOL. Cheers Glenda Australia.

Annelein zei

Wat mooi is deze hè? Leuk weer een berichtje van jou te lezen! 'k Heb van de week jou AQ weer te voorschijn gehaald. De randen zijn af...nu nog de top in elkaar zetten...

Anoniem zei

Het virus heeft je gebeten, en wat voor eentje, leuk Guute, dit is om je vingers bij af te likken! Ik maak hem ook scrappy, zal leuk zijn om ze naast elkaar te zien op de komende quiltweekenden in de toekomst, een meerjarenprojekt.

inge zei

veel plezier ermee, het is helemaal niks voor mij, al die applicatie!