zondag 15 juli 2012

Een aanrader!

 Wie onder ons heeft geen ufo's in de kast? De top is bijna af of nog beter: de top is af! En toch raakt alles onder het stof. De drang iets nieuws te beginnen, is sterker dan we denken. Dus dames: organiseer jullie en roep een ufo-bee in het leven. Ik kan het alleen maar toejuichen! Enige voorwaarde: je moet aan een ufo werken (ouder dan 1 jaar) Bij Josée thuis voldeden we in alle opzichten aan deze voorwaarden. We werden verwelkomd met, hoe kan het ook anders, een aperitiefje! En de kaasschotel met fruit en groentjes streelde onze smaakpapillen. En misschien geloven jullie het niet maar er werd ook gewerkt. Even een impressie. Wat ddenk je van deze prachtige civil war van Inge?
En deze van Josée?
Antiekjes werden ook geshowd:
Weerom van Josée. En deze van Inge?
En Katrien? En Hilde? En ikke dan???? Wel Katrien heeft er een ufo bij? Deze quilt heb ik ook gemaakt en dateert van het jaar 1999. Als dit geen oudje is? Misschien toon ik wel eens een voor en na maar dat zou wel in mijn nadeel zijn want de mijne is al serieus ontkleurd door de zon.
En aan Hilde kan je perfect zien dat ze helemaal insane wordt van deze nearly insane!
Commentaar overbodig! En dan blijf ik over: dat zien jullie een volgende keer. Wegens een overtreding op de regels van het spel, kreeg ik een ferme berisping van Inge..
.

20 opmerkingen:

Berna zei

Heerlijk zo'n bee en dan aan een ufo werken is goed meegenomen. En hoe kan Inge jou nou berispen? Was het echt nodig? Haha.
Fijne week en we horen het wel.
Liefs Berna

Cybele's patch zei

Wat fijn dat je weer terug bent. Ik heb je leuke verhaaltjes zo gemist. Je laat al meteen prachtige werken zien. (Een stimulans want ik ben met dezelfde projecten bezig en die willen nog niet zo vlotten).

KijkDaarIs zei

het is dat het een beetje ver rijden is naar jullie..anders kwam ik ook aanschuiven met mijn koffer vol met ufo's....;0)
maar ooit...komen ze af!!!
hele fijne dag...ehhh misschien pak ik vandaag wel een ufo...of zal ik ???..;0)

Lida zei

Geweldig Guute, wat een inzet van jullie om deze mooie exemplaren af te werken! Veel plezier met de steekjes, groetjes
Lida

lheurebleue zei

dat was niet alleen een plezierig maar vooral ook een nuttige bijeenkomst met al die schoonheden werkend aan te lang veronachtzaamde schoonheden!

inge zei

als jij streng bent voor mij, dan ben ik ook streng voor jou hé! ;-)

Marjan zei

Een perfect initiatief om oude projecten weer nieuw leven in te blazen... en nog gezellig ook! En wat komt er dan veel moois op tafel!

Hilde zei

Als therapie ben ik beginnen breien aan de breirol van Annelein!

katrien zei

Twas weer super hé.

Shirley zei

mijn antieke is klaar!!!

carine zei

Proficiat aan de dames voor hun ufo's, ja we zouden allen een ufo-bee moeten organiseren! jammer voor je berisping hoor!. Toch zal ik blij zijn om je terugte zien in Poperinge volgende maand! knuffel Carine

Seyyah Gül zei

MERHABA
HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL
SİZİ İZLİYORUM

jolie zei

Na een zomerstop ga ik de draad weer oppakken en begin met de prachtwerken van jou te bewonderen.

Fernande Authuys zei

Ik vind klassieke quilts zo mooi ! proficiat !!

hobbyshop fugeltsje zei

Ufo ja ik heb er ook al een paar liggen. Ha ha.
Geweldige mooie quilts die je laat zien.
Gr. Miranda

Alessandra zei

Oi to dando uma passadinha por aqui para ver como tudo anda
ficaria muito feliz com sua visita também , bom final de semana
até mais

Anoniem zei

I am sure you will love GzRbXrQq [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/]gucci outlet online[/URL] online shopping HSqBgZed [URL=http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ ] http://www.cheapguccireplica.tumblr.com/ [/URL]

Anoniem zei

look at tljJudCt [URL=http://www.replicalv.webs.com/ - discount louis vuitton handbags[/URL - and check coupon code available SCvtWmTP [URL=http://www.replicalv.webs.com/ - http://www.replicalv.webs.com/ [/URL -

Anoniem zei

I'm sure the best for you ccstFSzM [URL=http://www.aaareplicahandbags.weebly.com/]top replica handbags[/URL] for more detail LyLvkIlW [URL=http://www.aaareplicahandbags.weebly.com/ ] http://www.aaareplicahandbags.weebly.com/ [/URL]

Anoniem zei

buy zlDnMXpK [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/]designer outlet[/URL] and get big save AAcEcvBP [URL=http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ ] http://www.cheapdesigner--handbags.weebly.com/ [/URL]