zondag 7 maart 2010

Hoeveel stukjes?

De baby wordt groot. Zo groot dat het moeilijk wordt om een mooie foto te maken.  Gelukkig had ik twee assistenten die hun werk uitmuntend deden.  Als jullie dit logje lezen, ben ik al een eindje op weg in mijn laatste ronde van de Antieke Quilt.  Het ontwerpen was leuk en het maken is nog steeds leuk.  Nu ben ik ijverig bezig de laatste ronde in elkaar te steken.  En dit geeft me vleugels: het einde is in zicht. Gisteren vroeg DDIL hoeveel stukjes er in deze quilt zitten. Ik heb haar beloofd om ze te tellen maar daar zal ik efkens zoet mee zijn.

The baby is growing!  It's even difficult to make a beautiful photo. Luckily for me I had two assistents to hold the quilt. When you read this message, I am already sewing the last border of the Antique Quilt. The designing of the quilt was fun and I still like putting the pieces together. Now I'm going like a train.  Yesterday DDIL asked me how many pieces there are in this quilt. I promised her to count them.  How many hours will that take?

38 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Heel erg mooi Guute, ik zie ook uit naar het einde.....ben nu nog bezig met de driehoeken, en dat gaat gelukkig weer helemaal goed.

groetjes, jeannet

Guusje, zei

Hij is dan ook erg mooi. Hoeveel stukjes erin zitten daar ben ik eigenlijk ook wel een beetje benieuwd naar als je uitgeteld bent dan hoor ik het wel LOL.
Zonder gekheid het is een geweldige mooie quilt en geweldig dat je hem op patroon hebt gezet.

inge zei

gewoonweg prachtig! ik ben bezig met de flying geesjes, alhoewel, bezig, het ligt even stil momenteel, hoop er vrijdag op de bee weer mee verder te gaan!

Cisca zei

Wat is hij PRACHTIG!
Groetjes, Cisca

GRANNY'S HOUSE zei

Wat wordt hij mooi Guute, ik ben zo blij dat ik hem ook maak, maar bij mij gaat het wat langzamer, maar dat geeft niet.

Groetjes
Ines

conny ten berge zei

Hij wordt prachtig, ik zie 'm soms ook in het echt bij zus en schoonzus.

Berna zei

In 1 woord PRACHTIG! Het is idd een leuke quilt om te maken al ben ik nog lang niet zo ver als jij. Maar dat geeft niet.
Benbenieuwd naar het aantal stukjes.

Magda zei

Que bonito!!!!!
Groetjes, Magda

Yvonne aka sommeke zei

Aaah, 't is echt genieten van die foto! Ik loop rondes achter maar ga ooit de finish wel halen! LOL

Sylvia zei

Hij is echt héél mooi. Wonderlijk dat er dan zoiets uit ???stukjes stof kan ontstaan. Weet wel zeker dat het er héél véél zijn.
Gr.Sylvia.

lheurebleue zei

o! wat mooi!!!!
en ben je inmiddels uitgeteld?

martine zei

Een uit de kluiten gewassen puber is het geworden.
Maar wel een hele mooie.
Je kunt trots zijn op zo'n kind.

Cybele's patch zei

Prachtig Guute. Ik ben er ook volop mee bezig. Vind het nog steeds leuk om te doen.

Klaske zei

Prachtig Guute! Ik krijg steeds meer spijt dat ik toen ook niet bent begonnen maar ja je kunt niet alles hé? Dus ik geniet gewoon van de blogs van diegene die wel mee doen!

ria vogelzang zei

Super; wat mooi!! En ze wordt heel mooi groot, zeg!

Ingrid zei

Ohhhh, hij is prachtig, hoeveel stukjes???? dat wordt tellen...LOL Ik zal zeker wat minder stukjes hebben omdat ik minder sterren heb gemaakt.
Nu mijn flower in the Heart bijna klaar is kan ik met een gerust hart weer verder aan mijn antieke quilts !!! jaja, die twee....

WilmaKuin zei

De baby is prachtig!!!

Dorine zei

Oh Guute wat ia hij toch mooi en zo groot.
Ik ben na de droppen rand gestopt anders past hij niet op het plekje waar ik hem wil hangen.
groetjes en nogmaals bedankt voor dit mooie patroon
Dorine

Daniëlle zei

Hé hohoho, niet tellen, ik ben met het vliegende spul bezig en moet nog een hele berg snijden! Wanneer ik te horen krijg hoeveel stukjes het zijn zakt de moed wellicht in de schoenen hihi!! Maar het wordt steeds meer een plaatje! Super!! Mooie avond! Groeten, Daniëlle

Sabine.v zei

proficiat met je prestatie!

willy zei

Hij is prachtig Guute en ook nog behoorlijk snel gegroeid.

katrien zei

Prachtig is ie,en je het einde is in zicht.Ga je het niet missen ??? Misschien een nieuwe antieke starten ???

Hilde zei

Steeds wordt hij mooier en mooier.
En het aantal stukjes ? Daar gaan we versteld van staan. Maar we doen het op onze manier: "nie te zere, tgoa wil goan."

Joke zei

Wat wordt het mooi!!!! Ik ben nog lang niet zo ver maar kijk er wel naar uit om verder te gaan. Prachtig voorbeeld heb je!

Leintje zei

Het is een prachtige quilt om aan te werken, al verfoei ik hem ook af en toe omdat de randen steeds langer een eentonig worden, maar het vordert wel gestaag. Vanmiddag maak ik de laatste paar gansjes en kunnen die aan elkaar en aan de quilt, en ben ik ook weer een ronde verder. Ik heb mijn DH moeten beloven de quilt zelf te houden, want hij is er nu al gek mee!
Bedankt voor het uitwerken en beschikbaar maken!

Groet, Leintje

Erna zei

Prachtig!!!! Bij mij ligt het efkes stil maar hoop er zaterdag tijdens onze BEE weer iets aan te doen. Was veel te druk met mijn hekwerk die nu een affo is. Groetjes, Erna

Annelies vdB zei

Wat is het toch een schitterende quilt !

Meredith zei

so beautiful. Can you please tell me what you used for the background fabric. It really makes the other fabrics stand out.

Marion zei

Prachtig Guute, en wat wordt 'ie groot hè? Ik vind je stofkeuze ook super mooi. Dit weekend hoop ik de flying geese randen aan mijn quilt te zetten.

Anoniem zei

terwijl jij de stukjes telt kan ik even wat bewonderende ohhhh's en ahhhhh's hier achterlaten, Super Guute, in één woord geweldig!

marcella
nuttigenfraai,web-log.nl

Juicybear zei

Mooi wordt jou quilt zeg, ik vond het een geweldig partroon, ik heb vandaag de mijne ook af gekregen nu nog doorrijgen en dan mag ik gaan quilten. Ik heb vorig jaar dit patroon gehad van mijn man voor mijn verjaardag.
Mocht je het misschien leuk vinden dan kan je op mijn pas begonnen blog komen kijken naar een foto van mijn antieke quilt:-)
juicybearquilt.blogspot.com
Groetjes Anneke

sylvia zei

wat mooi!!!

kiekplaotiesenzo zei

via via kom ik op deze site, heel eerg leuke site, ik ben 2 maanden geleden begonnen te quilten en kijk wat rond, groetjes, Diny

Anoniem zei

I LOVE this Antique Quilt! can you tell me where I can get the pattern from?
Thanks so much!
Carissa
cdb007@shaw.ca

Miranda zei

Amai Guute. Wat een supere schon geheel! Ik zie ze nog steeds vliegen, mijn gansjes. Maar ik vind het ook zo een mooi quiltje(nou ja tje) in wording. Geen idee of ik met mij lapkes het einde haal, maar voorlopig ben ik nog bezig! Dikke knuffel vanuit Roosendaal

Charlotte zei

Heel heel mooi! Is het waar dat ik bij jou de droppenrand kan bestellen?

Anoniem zei

Heel heel mooi Guute! Kan er bij jou het patroon voor de droppenrand besteld worden?

Kathleen C. zei

This is a beautiful quilt! I found your blog by googling applique flower quilts and I'm so glad I did.
Thanks for sharing with your readers.