dinsdag 8 december 2009

Pakjes, goede voornemens en al zigzaggend door het leven gaan!

De pakjestijd nadert! Gisteren belde de postbode aan en manlief kwam binnengevlogen met deze doos! De kerstruil! Man, man, man, wat ben ik verwend door mijn Kerstvrouwtje. Ik laat jullie echter nog een beetje op jullie honger zitten. Pas op 23 december verschijnt mijn logje over dit cadeau. De foto's zijn al genomen voor alle zekerheid. Je weet nooit dat er ergens iets spoorloos raakt! In afwachting krijg je al een stukje van de doos te zien.

Vandaag is mijn pakje voor de kerstruil uitgevlogen. Naar waar? Naar wie? Alleen de kerstvrouw die het weet.... Nu maar hopen dat mijn kerstekindje content zal zijn met de geschenkjes!
En hoe zit het met mijn goede voornemens: ik wacht alvast niet tot het begin van volgend jaar! Gisteren ben ik voor het eerst weer gaan fitnessen. Hoe zo????? Fitness?????? Daar is een goede reden voor: ooit, heel lang geleden kwam ik via internet in contact met Yvonne die verleden week bedolven werd onder de 'frivole' Sinterklaascadeautjes. (Wie zou daarachter kunnen zitten?) Bij onze eerste blind date kon ik haar 'hoge?' verwachtingen niet inlossen!  Afgaande op mijn naam,Gudrun, had ze zich een voorstelling van mij gemaakt: het rondborstige Noorse type met de blonde vlechten. Ai,ai, dat moet een ferme kater geweest zijn. Toen was ik nog graatmager en had ik zeker geen blonde vlechten. Nu zijn we ongeveer vijf jaar later en begin ik naar het Noorse type te neigen. Dus alle hens aan dek: 't was puffen en blazen op de toestellen in de hoop dat er vijf kilo afvliegen.

Waarom ik dit hier vertel? De spreekwoordelijke stok achter de deur......
Quilten is natuurlijk niet zo belastend en weerom ben ik bezig met de Antieke Quilt. 'k Heb nog niet aan de wijn gezeten maar toch ga ik zigzaggend verder. Hier zie je dat ik altijd licht en donker probeer af te wisselen. Dit zal een dimensie geven aan deze border.

Wordt vervolgd...

Almost time for Christmas presents! Yesterday I got my Christmas present from Wilma who als takes part in the Christmas Swap! I've been really spoiled. Unfortunately, you'll have to wait to see my present till December 23rd! However, here you have a photo of the parcel when it arrived....
And I'm not waiting with my good intentions till next year. Yesterday I went to the fitness center! Why,you wonder?  Well, almost five years ago Yvonne and I learned to know each other through the internet. Several months later we had a blind date. And it wasn't what she expected. My name reminded her of a well-rounded Scandinavian type with blond tresses! But I was thin and had short hair. However, five years later, I'm approaching the well-rounded type so I have to lose some weight now. Why do I tell you this? Well, now I'll be obliged to do it....
Quilting is much more fun: I didn't drink any wine but nevertheless I zigzagged by sewing! And this is the result. I alternate light and dark fabrics to create an extra dimension in the zigzag border.
To be continued...

18 opmerkingen:

Katrien zei

Oh,ben al benieuwd naar al die blogjes op de 23 ste.
Oei aan de fitness,veel succes.
En je AQ ronde zal weer mooi worden.

lheurebleue zei

haha, ik 'doe' ook aan fitness: ik betaal elke maand mijn abonnement. maar of ik daadwerkelijk ga ?????

Berna zei

Wat is het spannend die kerstruil. Mijn pakje is de deur al uit maar mijn kerstvrouw moet nog komen. Ik ben benieuwd. Je zigzagje wordt mooi. Heel veel succes op de sportschool!

ria vogelzang zei

Succes op de sportschool!!
Dan maar zigzaggend door het leven, toch? Maar het wordt wel een heel mooie rand.
Groetjes.

Anja.M zei

Haha, ik wil ook een paar kilo eraf.
Hoewel menig mens zich afvraagt in mijn omgeving waar!!
Ja daar waar iedereen last van heeft dacht ik zo, de zwembandjes!
Maar of dat lukt ik heb er een hard hoofd in.

De zigzag rand wordt mooi.

Ingrid zei

Aha, nog een sportievelinge !! sinds gister staat hier de Wii in huis compleet met sportpakket en balance bord.. gisteravond de eerste stap gezet naar vermindering van gewicht..pffff.. en dat in de decembermaand....
Je antieke wordt echt heeeeel erg mooi, zelf begonnen met nr 2 !!! die heel anders wordt hoor maar wel met jou patronen, je zult het zien.

Daniƫlle zei

Zet hem op!! De zigzagrand wordt ook weer een plaatje joh! Veel plezier met verder patchen! Mooie dag verder!

quilting Jeannet zei

Dat is mooi Guutte, ke zigzagrand met licht en donker, het lijkt wel diepte te geven, daar ben ik nu te laat mee.......nee hoor, ik ben er nog niet mee klaar, rustig aan...en ook op de sportschool, Brrrrrrrik mag er niet aan denken!

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

ook op de loopband kan het misschien wel zigzaggend, hihi. mooie rand met afwisselend licht en donker.
ik wacht rustig af wat er uit het pakje komt.

Yvonne aka sommeke zei

Jaja, nu ik nieuwe lingerie heb moet jij je ook aanpassen natuurlijk! LOL
Maar het rondborstige Noorse type dat ik toen in gedachte had ben je nog helemaal niet hoor!

inge zei

ah, je pakje al ontvangen! leuk! ben benieuwd naar je cadeautjes!
mijn verstuurde pakje is al ontvangen, mijn pakje is nog 'te ontvangen', ben benieuwd!
leuk die donker/licht schakeringen in je volgende AQ border!

Corrie www.wittebroodjes.web-log.nl zei

Slim om foto's te maken van je eigen kerstruilcadeautjes, ik heb het ook gedaan, dus ben ik ook slim ;- ))
Guute wat goed van je om te gaan fittnessen en hoewel ik van rondborstige figuren hou, is het voor de gezondheid beter om in beweging te blijven en niet te zwaar te zijn, zegt het vrouwtje dat tig kilo's te zwaar is maar ook erg haar best doet. Zigzaggen is trouwens ook een manier om meer kilometers van een bepaalde afstand te maken, zal ik eens gaan uitproberen, zigzaggend over straat gaan om af te vallen, ha,ha,ha!

Cybele's patch zei

Stoer zeg dat je gaat fitnessen. December is een prima maand om te beginnen dan kun je vast voorwerken voor de nog te komen heerlijkheden ;-)
De zigzagrand wordt mooi. Er zit echt diepte in.

conny ten berge zei

Fitnessen in december: dat vind ik nog eens knap! Veel succes ermee!

Lida zei

Fijn dat jouw pakje ook binnen is, spannend straks kijken wat iedereen heeft gekregen en gebrouwen! Ik vind de rand van de antieke ook heel mooi worden zo, echt genieten om naar jullie maaksels te kijken! Sterkte met de fitness, niet overdrijven en langzaam opbouwen, ik weet wat de gevolgen zijn als je het niet doet!! Succes met de 5 kilo's! Groetjes
Lida

Anita der zei

Wat spannend en het is zo leuk cadeautjes krijgen. Heb dit jaar nergens aan mee gedaan. Even teveel. Maar het is wel een beetje saai zo.
Succes met de fitness gaat vast goed komen met je.

jolie zei

Het de frivole "hexagonnetjes" net gezien... wat een lol hebben jullie gehad.

Erna zei

Wat zal het een drukte zijn de 23e ben wel heel erg benieuwd.