dinsdag 15 december 2009

Oeps...vergeten!!!! En een nieuw bommetje in de maak.

Gelukkig zijn er hier altijd attente lezers. En zo werd mij duidelijk gemaakt dat er nog altijd geen PDF bestand van de hele quilt was. Dan is het inderdaad een beetje moeilijk om hem in elkaar te steken. Dus hier is de afbeelding en je kan die ook downloaden. Voor degenen die de kat uit de boom kijken: de patronen zijn nog te downloaden tot eind januari!Luckily there are enough readers who noticed I forgot to post a link to download the whole quilt.
Well , finally it's here. For those who have been waiting to see the whole quilt: you can still download all the patterns till the end of January.
Ondertussen ben ik van plan te starten met een nieuwe BOM. Het wordt een rijtjesquilt! We gaan van start op 15 januari volgend jaar.
I'm going to start a new BOM and it's going to be a row by row quilt! We'll start next year 15th january.

23 opmerkingen:

Heleen zei

Het is zo toch wel een heel schattig quiltje geworden hoor! Zal het laatste ook opslaan! (voor ooit :0))))

Anoniem zei

het zier er przchtig uit, maar ik blijf veilig de kat uit de boom kijken, óók na januari.

Dorine zei

Het is een schattig quiltje, maar niets voor mij. Geef mij maar de AQ
groetjes
Dorine

katrien zei

Ben benieuwd naar de nieuwe BOM

inge zei

ik ben al benieuwd naar je nieuwe bom!

Guusje, zei

Wat een prachtige bom is het geworden heel erg mooi en alsnog van harte gefeliciteerd. Oma en opa natuurlijk worden wat is dat prachtig. Geniet ervan met volle teugen.

lheurebleue zei

voorlopig alleen maar - met veel plezier - kijken ...

Anoniem zei

Thank-you for such a beautiful quilt, I shall look forward to making it

Denise

Willeke zei

Bedankt. Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe BOM.
Groetjes, Willeke

conny ten berge zei

Ik ga het patroon ook opslaan, voor ooit, als ik héél veel tijd heb.....

Klaske zei

Hallo Guute de quilt is prachtig. Vraag me niet hoe, maar het is me gelukt om de patronen te downloaden, dus doe maar net of heb je m'n mailtje niet gehad. Groetjes Klaske. O,ja ben zeer benieuwd naar je nieuwe bom!!!

hilde lemarcq zei

Dat volgende BOMmetje zal hier ook weer tot ontploffing komen, ik kijk er al naar uit.

Francien zei

Ik feliciteer jullie van harte hoor Oma en Opa...hoop dat alles perfect verloopt en jullie volgend jaar lekker kunnen genieten...er zullen nu best babyprojectjes komen toch??...
groetjes Francien.

Ysabel zei

I LOVE your blog, every stitch is so wonderful, congratulations, it's first time Iam here and I am impressed.

Anoniem zei

na al die veel te vroege vuurwerkgeluiden vind ik jouw bommetjes toch echt het leukst. Mijn voornemen voor 2010? een quiltje maken, het wordt weer eens tijd om in de lappenmand te duiken

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Anoniem zei

na al die veel te vroege vuurwerkgeluiden vind ik jouw bommetjes toch echt het leukst. Mijn voornemen voor 2010? een quiltje maken, het wordt weer eens tijd om in de lappenmand te duiken

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

quiltlodge gerda zei

Och Guute, wat een prachtig kerstgeschenk is dat voor jullie!!! Heel veel plezier bij alle voorpret en de kerstlaarsjes zijn alvast allerschattigst.

Ingrid zei

Mijn bommetje is al aardig gevorderd. Mijn randen worden donker met een lichte schulp erin. Hij gaat mee naar Portugal om daar geappliqueerd te worden. De tweede rand zet ik er niet om, dan wordt hij me te groot en ik heb even een allergie voor grote quilts na mijn DJ.
Ben heel erg benieuwd naar je nieuwe bom maar of ik die ook mee ga maken weet ik nog niet hoor !! er is nog zoveel om af te maken.

Mama Monique zei

Deze kat laat ik voorlopig dan maar lekker in de boom zitten. Misschien dat ik met je nieuwe bom wel een start ga maken. Maar dan moet het niet te moeilijk zijn hoor! ;o)

Nelleke zei

hallo Guute allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande kleinkind,de laarsjes zijn schattig.Heb hier ook jou patroon liggen van de aq maar nu wacht ook ik even af wat de nieuwe bom wordt.Schoonzusje is er wel aan begonnen in het blauw en die word schitterend dus namens haar een bedankje voor het mooie patroon dat je gemaakt hebt.groetjes Nelleke

Barbara zei

This is such a beautiful quilt and alas I just found your blog. I went to the link to download it all but wasn't able to get it to pull up. Is there any other way I can get this file? I will definately be with you for this new BOM 2010.

Anoniem zei

Hallo ,

Ik ben net terug van een vakantie naar spanje. als je ooit in de buurt bent van baskenland en e houd van Fietsen dan moet je zeker de fabriek van [url=http://www.orbea.com]orbea[/url] gaan bezoeken.
Je krijgt er alle informatie van en eht zijn super fietsen. Ik heb deze tip gekregen via een kleine site [url=http://www.vakantienieuws.info]vakantie nieuws[/url]
Nu ik vond de linkop jullie site en wou jullie toch nog even bedanken .

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]