donderdag 15 oktober 2009

De laatste loodjes!

We naderen het einde van onze BOM. Dit is het boord blok dat moet gemaakt worden.Het bloc is 30 x 10cm. Volgende maand krijgen jullie verdere instructies voor de laatste boord en het samensteken van de blokken en de boorden.
Quilt ze!

This is almost the end of the BOM. Now we'll make the border block.The block is 30 x 10 cm. Next month you'll get the instructions for the last border and how you must put the quilt together.

Enjoy the quilting!

Download pdf-file


11 opmerkingen:

lheurebleue zei

ik kijk al watertandend uit naar de eindresultaten!

Daniƫlle zei

Ben ook reuze benieuwd naar de resultaten, die moeten schitterend worden, kan niet anders! De row/by/row klinkt ook uitdagend, maar eerst de AQ bijbenen hihi. De laatste 6 sterretjes moeten nog aan elkaar.

Hilde zei

Je legt er nu wel de zweep op (geleerd van Yvonne?). Maar toch leuk om weer verder te kunnen werken.

Annelies zei

Had ik maar meer tijd !
Gisteren iemand in de winkel gehad die met je antieke quilt bezig was. Heel erg leuk om in het echt te zien.

flavia zei

come al solito questo progarmma non permette di vedere chiaramente i disegni...puoi controllare per favore???

Yvonne aka sommeke zei

Dank je wel Guute! Het opslaan gaat snel ....
Goe weekend!

Berna zei

Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Altijd weer fijn als het eind van een werkstuk in zicht is he? Fijn weekend.

Riet zei

Goeie morgen. Ik zag net je naam weer staan bij een reactie dus ging weer even op bezoek. Ik zie nu pas dat die antieke quilt waar sommigen mee bezig zijn van jou afkomstig is. Wat leuk. Ik ga je nu volgen als je dat goed vind.
Riet

Ingrid zei

Ohhh, dat ziet er goed uit, lees ik wel dat er maar 9 blokken nodig zijn???? dan ben ik heeeeel benieuwd naar de volgende opdracht!!

jolie zei

Wil je weer een keer bedanken voor de blokken.. Ben er nog niet aan begonnen omdat ik een idee wilde hebben hoe het zou worden... ook in verband met de stofjes etc. Maar een ding is zeker.. deze ga ik maken!

Anoniem zei

Bedankt voor de interessante informatie