Ietsiepietsie maar toch niet helemaal.



Momenteel ben ik bezig met de laatste loodjes aan de Rosewood Cottage quilt.  Daar ben ik nu toch zo goed in: uitstellen tot op 't laatste moment en gestuwd door de adrenaline kilometers quilten om toch maar klaar te zijn. Want jullie weten 't al : ik wil de afwas niet doen.


Maar 't uitstellen kwam er omdat ik andere verleidingen had.  Dit kon ik niet zomaar laten liggen: een panel dat ik gekocht heb in St. Marie voor Kerstmis. De blokjes een beetje verplaatst, festonneren doe ik met de machine en 't versieren gebeurt na het quilten.  Maar nu ligt het noodgedwongen stil.  Die laatste kilometers moeten er door.  Morgen heb ik nog een dag......En geloof het of niet : vrijdag zie je de afgewerkte quilt helemaal. Beloofd!!!



At this moment I'm still busy with the Rosewood Cottage Quilt. Oh I'm so good in postponing things.  Now I have to hurry because I don't want to do the dishes on our quiltweekend. And believe it or not: Friday you'll see the whole finished quilt.
There was a reason to postpone everything : I bought this panel at St.Marie and I couldn't resist starting this quilt.  It'll be lovely to finish it for Christmas.



Reacties

Karen zei…
That is a very cute panel and will make a good Christmas decoration!
Rustig, rustig Guute!
Afwassen is niet zo erg! ;-))))
Jantine zei…
Met je handen in het water is heel rustgevend, dus als het nou toch niet lukt... Wie weet doe je het zelfs wel als het wel lukt ;-).
Je panel ziet er ook leuk uit!
Anja.M zei…
Je hebt gelijkt, laat de afwas maar aan andere over ;0))
Dat ziet er weer allemaal leuk uit.
Anita (Sniet) zei…
Voor afwassen is een Mieleke en voor quilten Vlijtige Handjes. Ik ben benieuwd.
Jossie zei…
Nooit gedacht dat jij ook zo'n laatste moment mens bent. Maar het is wel waar dat sommige mensen beter presteren onder druk. Je quiltwerk is prachtig geworden Guute ondanks de afwaswasem in je nek. (en laat je niet gek maken, zo'n week end moet léuk zijn)
Die afwas loopt niet weg, maar hangt hangt wel om je nek, want je weet steeds dat hij er wel nog staat. Gauw wegwerken maar, dan geniet je meer van het quilten. Ha, ha als mijn omgeving dit zou horen zou er luid honend gelachen worden en het "moet je horen wie het zegt" zou niet van de lucht zijn. Maar ze lezen dit lekker niet. Wat een geweldig leuk pannel trouwens, ben benieuwd naar het geheel. groetjes
inge zei…
ik heb er nog steeds alle vertrouwen in!
Jij durft! Of vind je de straf om af te wassen te erg? In ieder geval heb je straks een mooie affo!
Miranda zei…
Ik vond het al zo verdacht stil rondom je tijdslimietprojectje. Toevallig zat ik er gisteren nog aan te denken, van heeft ze het nu eigelijk gehaald....En anders denk je maar da je een heerlijk handmassage krijg in dat warme water. Hugs from Virginia
Hennie zei…
Heb je wel eens aan een vaatwasser gedacht????
Ook erg handig, dan komen je projecten zeker optijd af, ha, ha, ha. Succes met je quilt.
Groetjes Hennie.
Anoniem zei…
En ik ben me een partij benieuwd Guute......het lijkt me echt een fantastische quilt als ik zo de kleine stukjes er al van zie, voor mij lonken de stoffen van de kerstquilt, maar ik heb er echt geen tijd en geen rust voor, vooral dat laatste ook, als je aan iets groots nieuws begint moet je hoofd een beetje leeg zijn, dan maar gewoon verder met de FGees....

groetjes, Jeannet
katrien zei…
Ga je dit Sarah nu echt aandoen om die afwas alleen te doen ???LOL.
Ben benieuwd.
Wat een mooie dingen zie ik op je blog. Die Rosewood Cottage is prachtig en dat panel is ook erg mooi. Succes!
Groetjes, Cisca
Anita der zei…
O wat een leuke.

Populaire posts