De soap van de Antieke Quilt

Hier is de volgende episode van de Antieke Quilt. De boord van de afgeknotte ruiten staat er aan. Helemaal niet moeilijk als je net de sterrenronde hebt gedaan. Deze ronde is niet evenwichtig: als je goed kijkt, zie je dat de ene rand 19 blokken heeft, twee andere hebben er 21 en de vierde heeft er 23. Ik denk dat je dit alleen maar terug vindt in antieke quilts maar 't staat wel leuk.


Mijn ganzenfamilie breidt verder uit. Dit wordt de volgende episode!

Er werd mij gevraagd of ik geen aankopen heb gedaan in St. Marie. Ik heb me in een zwak moment even laten gaan. Al die winkeltjes nodigden uit en lonkten naar me: kom naar hier, kom naar hier...... en wat doe je dan: kopen juist!!!!  En wat heb ik gekocht?
Een heleboel en toch ook weer niet. 't Nam niet veel plaats maar 'k heb waar gekregen voor mijn geld. Ik kan nu even geen foto tonen want 'k vind geen fotocamera. Ik verdenk dochterlief ervan dat ze mijn fototoestel mee heeft naar Cuba. Morgen vraag ik even aan zoonlief of ik de zijne even mag lenen.

Here's the next episode of the Antique Quilt. This round was much easier to sew than the round with the stars.
I like the way the borders are sewn: one border has 19 blocks, two other ones have 21 blocks and one has 23 blocks. I like it this way.
Some people asked me if I didn't buy anything in St. Marie. Of course I did: not too much but I bought beautiful things. I just can't show you a picture of it right now. I suspect my dear daughter has taken my photocamera on her trip to Cuba. Tomorrow I'll ask my dear son if I can lend his camera.

Reacties

katrien zei…
Mooi hoor,en een leuk randje ertussen.
marleen zei…
wat is hij toch mooi,ziet er wel een stuk makelijker uit dan de sterren.
Michaela zei…
A wonderful quilt!
Guute, het is echt een plaatje, ik ben zo blij dat je er mee begonnen bent, de mijne is wel "evenwichtig" geworden tot nu toe......

hartelijke groetjes, Jeannet
Guute, wie schön, dann kann es ja bald weitergehen. Ich freue mich schon!
Renate
inge zei…
oooh, wat doe je me aan, nu wil ik nog afgeknotte ruiten gaan knippen om mee te brengen naar het weekend ;-)
O, nu vind ik het toch zo jammer dat ik mijn sterrenrand nog niet af heb! Wat wordt hij verschrikkelijk mooi! En je tweede rand is ook al zo leuk, mooi erbij gezocht.
Groetjes, Cisca
Miranda zei…
MIjn sterrenrand zit er net aan om dus op tijd weer mee te doen bij de volgende. Ik neem aan dat je onze yahoo site weer geupdate he. Merciekes en bedankt weer. De jouwe wordt trouwens wel heel mooi hoor! Groetjes uit het weer zonnige Virginia
Joke zei…
Prachtig Guute! Ik ben nog met de sterrenrand bezig, het blijft leuk om te doen. Alles op zijn tijd hè?
Ach gut, dit is dan de eerste soap die ik volg, al is het in een slakkengangetje!
martine zei…
Hij wordt steeds mooier.
martine zei…
Hij wordt steeds mooier.
Anoniem zei…
Hij wordt steeds mooier. Nu weet ik wat gedaan in het weekend.
wilma zei…
Wat een mooi gezicht!!!
Jossie zei…
Prachtig Guute! Maar wat lig ik ver achter. Ben nog steeds met de hoeken van het middenstuk bezig. Gelukkig dat je hier niet met het zweepje langs de kant staat!
Wat wordt hij mooi Guute, ik ben nog met de sterretjes bezig.

Groetjes
Ines
willy zei…
Het wordt al een hele quilt. Prachtig!
Dorine zei…
Hooi Guute, prachtig wordt hij............... of is het een zij.
Maar goed wanneer ga je de rest ook op yahoo zetten . Ik wil ook graag verder gaan. dankje voor alles groetjes Dorine
Inge Slaats zei…
Guute, wat wordt hij toch prachtig! Helaas heb ik pas 8 sterretjes af, maar ik ga op mijn gemak verder, met tussendoor eens een ander werkje. Voor mij is het geen spoedklus en af en toe een sterretje maken is heerlijk. Op een dag heb ik ze allemaal af en dan ga ik vrolijk verder met de volgende rand!
Annelein zei…
Hij is prachtig Guute!!!!
lheurebleue zei…
genieten, genieten ...

Populaire posts