zaterdag 11 april 2009

Te gulzig geweest????

Soms heb ik een gevoel: het kan niet op. Blijkbaar heeft dit zijn kop weer opgestoken tijdens het boekenfestijn. Ik had nog enkele foto's beloofd maar 't worden er een heel serietje. Heb ik nu een gat in mijn portemonnee? Bijlange niet! Het duurste boek was ongeveer 16 euro, het goedkoopste 3.5 euro. En wat ik er nog niet bij zei: allemaal de moeite waard! Ik ga nooit voor boeken met patronen maar wel voor technieken. De patronen neem ik er dan graag bij natuurlijk. Technieken als 'vouwpatchwork', 'schaduwquilten' en nog vele andere...
Geniet maar mee:
Hieruit wil ik zeker wel een tasje maken.
Een heleboel technieken die je zo zou willen gebruiken.
Dit heb ik gekocht om quilts te versieren. Eventueel een crazy quilt maken want als ik alle boeken zie die ik gekocht heb, denk ik dat ik daar wel aan toe ben. En liever crazy in patchwork dan in de psychiatrie.
Vouwpatchwork heb ik altijd subliem gevonden vooral met die Japanse stofjes.
Een compleet naslagwerk over allerlei handwerken. Dit heb ik gekocht om in te kijken als ik tijd over heb. Dan kan ik op zoek naar een bijkomende hobby.
En als laatste, scrapquilts! Gewoon om ideeën op te doen. Ik recycleer graag en dat wil ik ook doen met mijn restjes stof. Mooie en leuke projecten staan er in.

Na onze vakantie had ik nog een dagje kamer zonder ontbijt geboekt in het ziekenhuis. Ja, met de jaren beginnen er kosten aan mijn carrosserie te komen en ben ik gestart met renovatiewerken. Een goede smeerbeurt en ik kan er weer een tijdje tegen. Het goede dat ik uit dit verplicht uitstapje gehaald heb: al mijn blokken en randen van de rosewood cottage zijn af. Zo zie je maar : je moet het altijd optimistisch bekijken.
En zijn jullie nieuwsgierig? Wat was de renovatie? Dat verklap ik lekker niet! Maar ik voel mij weer 100% waar het van tevoren maar 99% was.

Here you can take a look at all the books I bought during the book festival. I couldn't resist anyone of them so I bought them all. And indeed they are very interesting. Most of all techniques but als scrapquilts, handbags ...
After our holiday, I had reserved a room without breakfast in hospital. Well, you know, once over the fifty, you can begin to renovate. So that's what I did. Now I am fully covered and full of energy. The good thing of my day at the hospital: I managed to finish all my blocks and borders of my rosewood cottage! Alsmost an affo??

16 opmerkingen:

katrien zei

Een hele boekenreeks heb je aangekocht.Leuk hoor.
Blij te horen dat je ,je weer 100% voelt.

Berna zei

Als jij je weer goed voelt, is het de moeite waard geweest toch? En dan ook nog kunnen quilten.... prima! Mooie boeken ook. Vaak zijn ze al heel leuk om door te kijken.
Fijne pasen
Berna

Simone de Klerk zei

Naar de kaften van de boeken kijken is al een genot, laat staan als je erin mag bladeren! Heerlijk!
Fijne paasdagen, Simone

Cybele's patch zei

Mooie boeken Guute. Het eerste boek (handboek) heb ik verleden jaar cadeau gehad van mijn dochter. Er staan heel veel nuttige dingen in. De andere lijken me ook lekkere kijkboeken waarvan je ook nog wat opsteekt. Je renovatie (of was het restauratie?) heeft je in ieder geval heel goed gedaan, en dat is het belangrijkste.

Annelies zei

Heerlijk, zoveel boeken.
Fijn dat je je weer goed voelt.
Ik wens je hele prettige Paasdagen toe !

Anita deR zei

Heel fijne paasdagen.
En wat een leuke boeken heb je, daar kun je lekker mee bijkomen na je "renovatie"sterkte he.

quilting Jeannet zei

Hoi Guute, nou maak je ons toch wel erg nieuwsgierig.....zet een nieuwe foto vam jezelf op je blog, dan gaan we raden. Wat heerlijk al die boeken joh, en natuurlijk mag je mijn tafelkleedidee overnemen, quilting is sharing, daarom vind ik het ook zo leuk om zo,n hobby te delen met iedereen !

Hartelijke groetjes, Jeannet

Inge Slaats zei

Wat een geweldige oogst! Jij weet in ieder geval wat je kan gaan doen tijdens de paasdagen!
Fijne pasen, hoor.

Gerda Hartman zei

Wat een leuke boeken heb je gekocht. Ik zie er ook wel een paar die ik zou willen hebben. Hopenlijk ben je weer helemaal opgeknapt nu.

GRANNY'S HOUSE zei

Prachtige boeken Guute en wat fijn dat jij je weer 100% voelt, ik stel mijn renovatie nog even uit ;-)

Groetjes
Ines

Yvonne aka sommeke zei

Goed dat je weer 100 % gerenoveerd bent!
Wel gulzig geweest hé? ;-)
Fijne Paasdagen Guute!

Anja.M zei

Vervelen zit er voorlopig niet in met deze voorraad.
Fijn dat je je weer 100% goed voelt.

marleen zei

100% dat is dan op tijd in orde voor de afwerking van de quilt wanneer was het weer katrien?
wat een leuke boeken heb je gekocht.

MarianneD zei

Allereerst nog gefeliciteerd met je verjaardag...ik heb even bijgelezen bij je en 1958 is een goed bouwjaar hoor,ik stam uit hetzelfde jaar...;-))
Je bent lekker een poosje op stap geweest,altijd goed!Een mooie boekenbuit ook...ik ga ook als het even kan naar de boekenbeurs,maar dit zijn weer andere boeken dan een maand geleden..
In de renovatie?Als je je er beter door voelt,altijd doen!
Morgen nog een gezellige paasdag!

Judith zei

Blij te horen dat je je weer 100% voelt en dat je nog op schema ligt met je quilt om die in Westouter af te hebben

Corrie zei

Ja, best wel gulzig Guute, maar wat is daar mis mee??? We genieten er 200 % van. Fijn dat je je weer 100 % voelt, da's samen 300 % ! Niet gek ;- )