zondag 1 maart 2009

ZO BELANGRIJK!!!


Op mijn blog in de rechterkolom heb ik een nieuwe link geplaatst.Het is een link naar het kinderkankerfonds. Ik denk dat iedereen wel eens in aanraking gekomen is met iemand die kanker heeft. Het is zo ontzettend belangrijk dat wij die mensen, hier zijn het nog kinderen,kunnen steunen. Ik vraag gewoon dat jullie eens gaan kijken.

En om af te sluiten met een quilterig item: The moda bakeshop. Heel leuk om eens rond te neuzen. Klik maar op de link rechts. Je bakt projecten met fat quarters, jelly rolls, layer cakes enz.

On my blog in the right column I put a new link. When you click on it, you'll come of the site of childcancer. Of course it's in Dutch but I know childcancer is all over the world. It's so important to support those children. I hope you'll take a look at it.
And of course something about quilting: I put another link to Moda's bakeshop. Enter the shop and try to bake a project with a layer cake, fat quarters, jelly rolls...

4 opmerkingen:

inge zei

kanker is verschrikkelijk!

Corrie zei

Enkele weken geleden stond ik met anderen aan het graf van een 36-jarige vrouw die vijf maanden daarvoor moeder was geworden van een prachtig jongetje, kanker!
Ik krijg alwéér kippenvel als ik eraan denk, wat een gruwel is deze ziekte.
Als het kinderen treft, en dat doet deze rotziekte, ben ik er altijd weer kapot van.
Vanzelfsprekend geef je dan.

Cybele's patch zei

Kanker is een afschuwelijke ziekte, en zeker kinderen zouden dit niet mogen krijgen. Je moet er toch niet aan denken dat je eigen kind dit overkomt.

Balsemien zei

Kanker is een afschuwelijke ziekte. Goed dat je er aandacht aan besteedt.