donderdag 13 november 2008

Niet voor gevoelige mensen...

Een romantisch weekendje aan zee met zijn twee met als enige gezelschap: naald en draad en een goed boek. Gezellig zitten quilten terwijl mijn ventje een heel dik boek aan het verorberen is, dat is toch ook niet te versmaden. Helaas, Cosmo, onze beagle, stak er een tandje voor. 't Arm beestje kon vrijdag niet meer op zijn pootje staan en hij zat stilletjes in een hoekje te janken. Dus dacht Guute eigenwijs: ik zal dat pootje wel eens onderzoeken. En dit is het resultaat, een week na de feiten.

Ik bespaar jullie de foto van de dag erna:een hele dikke worstenvinger. Leve de antibiotica!
Bloggen brengt mij altijd in de verleiding. Na verleid te zijn om mee te breien aan de Groninger meebreideken.(Jullie krijgen mijn blokjes nog te zien) ben ik nu ook overstag gegaan voor het borduren. Ik vrees enkel dat ik het mezelf nogal moeilijk gemaakt heb maar ooooh...het is zo vreselijk mooi.
De foto is niet zo goed maar er zijn genoeg borduursters die dit wel zullen herkennen.
En wat doe je als je niet kunt naaien en bloggen? Juist,lezen...mooie quilttijdschriften: Country Threads en Quiltmania en een website bouwen: nee niet voor mij maar voor mijn ventje. En content dat ie is!
De moraal van dit verhaal: Guute, hou je bij je leest.
Een reactie posten