dinsdag 18 november 2008

Daar doe ik het voor!


En we vliegen van de ene bee naar de andere. Zo ga ik naar de hoppequilters in Poperinge, de lappenladies in Lochristie en heel soms naar de Samplers in Kuurne. Wie nog nooit een bee meegemaakt heeft , zal 't zeker niet missen. Eén ding weet ik zeker: ik kan niet meer zonder. In al de tijd dat ik aan 't quilten ben, heb ik ontzettend veel mensen leren kennen en er goede vriendinnen aan overgehouden.
Gisteren zat ik dus in Lochristie en daar waren er weer mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet. Ik hoef al niet meer te vertellen hoe 't in zijn werk gaat. Ja, juist: ons bourgondisch etentje, gezellig kletsen en als we tijd hebben toch een beetje naaien.Er werd gelachen: Yvonne zag het blijkbaar niet zitten.

Volgend logje zeker lezen: je krijgt een snelcursus machinequilten. Heel wat weetjes en trukjes. Vooral die trukjes, daar ben ik héééééél erg goed in!

14 opmerkingen:

katrien zei

Wat scheelt er met Yvonne LOL of was het voor de foto ?

J.I.M. zei

Heerlijk toch naar al die Bee's gaan. Dit kan ik mij best voorstellen. Veel te gezellig !!!

Yvonne aka sommeke zei

Ooooh, ik herinner me die foto niet eens ... LOL

Annelies zei

Wat een foto van Yvonne nu toch ?!
Ik geniet altijd enorm van een Bee.

inge zei

oeioeioei Yvonne, wat is dat?

marleen zei

amaai yvonne zo op de foto of had je haar iets wijsgemaakt.kom juist weer van een bee nu donderdag nog een. zal zo alles nog eens afkrijgen. grt marleen

conny zei

Yvonne's gezicht zal niet de sfeer van de bee weergeven, neem ik aan? Het is vast heel gezellig geweest!

jacqueline zei

het is ook zoooo gezellig zo'n bee, zou ook niet meer zonder kunnen!

Anoniem zei

niets zo gezellig als een bee, overleggen met elkaar, hulp krijgen en bieden en daarbij koffie, thee en allerlei lekkere dingetjes. Mooi dagje uit!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Gonnie zei

ik vind het ook heerlijk hoor zo'n bee gezellig kletsen enzo haha en af en toe wat doen ;-)) Hoe gaat het nu met je vinger?? Zag er op de foto niet lekker uit oeiii

Anoniem zei

Ohhhh al die bee's, gezellig hoor. Vanochtend was ik ook naar mn bee in de Alblasserwaard waar ik een workshop gaf. Zo leuk met zo mooie resultaten.
Hoe gaat het met je vinger?????
Ingrid

Anoniem zei

Wat een leuke foto van yvonne!!! Klinkt gezelig al die bee's. Leuk dat je zo veel mensen ontmoet met dezelfde hobby.

Corrie zei

Nu weet ik hoe gezellig het is om samen met handwerken bezig te zijn, nu weet ik hoe je samen geniet van alles wat erbij komt kijken.
Wat een foto van Yvonne!!! Ik moest zo lachen, je hebt haar echt "gevangen" Guute. Je kerstquiltjes komen zeker in orde en ik wens je veel sterkte met de badkamerperikelen.

technology zei

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money