vrijdag 24 oktober 2008

Laat jullie horen!!!

Ik heb een probleempje. Weliswaar gaat het hier om een luxe-luxeprobleem maar 't is er eentje waarmee jullie mij kunnen helpen. Quiltpatronen heb je overal. Je kan er kopen, je kan ze gratis downloaden of je kan ze zelf maken.
Voor volgende maand moet ik mijn patroontje nog maken.
Niet panikeren: ik heb er heel wat in reserve. Dus er komt er zeker eentje aan. Nu dacht ik bij mezelf: zou het niet leuker zijn als ik iets op bestelling ontwerp. Jullie brengen ideeën aan en ik werk ze uit. Sommigen houden van stitchery, anderen hebben het voor applicatie. Of zie je ergens een thema dat je uitgewerkt wilt zien: denk maar aan familie, winter, feestdagen.... Je ziet dat er volop keuze is. Ook de lay-out mag je kiezen: mini, bedquilt, wandquilt, medaillonquilt.....
Dus laat jullie hersentjes even werken tot de stoom uit de oren komt. Geef een commentaar waarin je een leuk idee geeft. Vul je de poll ook even in??? Je vindt die aan de rechterzijde. En als je met alle gemak mijn blog wilt volgen: rechts zie je een nieuw item:Volgers. Sommige mensen vinden het nogal ingewikkeld om met feeds te werken. Als je op mijn blog inschrijft, zal je altijd verwittigd worden als er een nieuw bericht verschijnt. Dus doen! Gemakkelijk als je de patroontjes wilt downloaden.Ben je mijn blog beu dan kan je op 'beheren' klikken en jezelf weer uitschrijven.
FOR ENGLISH READERS
I would like you to give a comment and say what kind of free patterns you would like me to make. You can now subscribe to my blog in the right column so you won't miss any of the patterns:You click on the button: 'Deze blog volgen' and you can subscribe. You can unsubscribe if you click on 'Beheren' If you have time, please fill in the poll. It's also on the right side of my blog. Just think of a nice pattern and let me know in your comment.

11 opmerkingen:

inge zei

ik merk dat je al een volger hebt, Jootje, maar ik denk dat die je al jaren volgt ;-)
ik volg je blog via Bloglines.com, in één oogopslag zie ik welke van mijn favoriete blogs bijgewerkt zijn.
wat je voor mij wel eens mag maken?
iets van stichery voor kerstmis, formaat 80x80? ben niet veeleisend hé ;o)

Judith zei

Pff zelf mogen kiezen. Pff je maakt het er niet makkelijker op. Iets met applicatie, piecing en stitcherie misschien

katrien zei

Er is natuurlijk veel keuze hé,maar voor mij stitchery of piecing.En geen bedquilts,waar halen we anders al die tijd hé LOL.

miet zei

euuuuuuhhhhhhhh zo veel ideeen maar zal maar beginnen met eneken zeker :o))) Een 4 seizoenen stitchery ?

Jessica zei

Wat ik leuk vind om iets voor mijn moeder te kunnen maken. Voor alle liefde die ze heeft gegeven en nu nog geeft. Een plaid of kussengrootte is groot genoeg. Ook ik vind, zoals Judith, een combinatie van stitchery, applicatie en piecing het leukst. Zelfs mijn gedachte gaat uit naar een combinatie met een breiblokje.

gonnie zei

oh wat een leuk idee om zelf te mogen kiezen en je maakt het iedereen idd erg makkelijk. Vind stitcheries en aplicaties altijd wel erg mooi. Je kunt daar alle kanten mee op. Niet al te groot iets voor aan de muur is wel heel leuk.

Anita der zei

Wat leuk om zelf te mogen kiezen, voor mij iets niet te groot, met een stitcherie. Iets met poezen lijkt me erg leuk.Heb je voor mij de 1ste nog, heb hem geprint maar kan hem niet meer vinden en kon hem niet meer downloaden. Is een mooi leuk werkje en hij was niet zo moeilijk.

Anoniem zei

Oei... dat is een lastige.. maar voor mij dus piecen, mag een stitcherie bij hoor, is geen punt. En ook niet te groot, voor aan de wand. iets wat nog voor de kerst zou kunnen??
Ingrid

Anoniem zei

je weet niet waar je aan begint of doe je dat tussen de virusen door.
ik zie graag koetjes mischien iets als een koe op een fiets. mtb of koersfiets niet te groot.
grt marleen

Kieny The Dutchlady zei

Ik heb gestemd op je poll Guute. Ik was gisteren ook al langs geweest maar moest er even over nadenken. Sommige quilts met applicatie vind ik heel mooi maar ik zal er zelf niet zo snel aan beginnen. Stitchery doe ik heel graag maar zie ik eigenlijk los van het quilten. Dus ik heb maar op pieced gestemd dat vind ik ook het fijnste om te doen wat het quilten aangaat.

Ik heb verschillende readers in gebruik maar gebruik ze niet vaak. Ik vind het niet prettig om uitgeklede blogs te lezen en zie graag wat mensen op hun sidebar plaatsen. Ik gebruik de readers eigenlijk alleen om te zien of er een update is.

splendid zei

It seems different countries, different cultures, we really can decide things in the same understanding of the difference!
nike shoes