dinsdag 9 september 2008

Hebbedingen en weetjes tijdens grote werken

In alle stilte heb ik dapper verder gezwoegd aan de 'lucky star' waarvan je een foto ziet in de linker kolom. Nog even op de tanden bijten en hij is klaar. Dat moet ook wel: ik heb de plechtige belofte gemaakt dat hij als affo te zien zou zijn op ons quiltweekend. En de tijd begint te dringen.
Verleden week donderdag waren er opendeurdagen in Harelbeke. En aangezien ik nog een bon liggen had, was dit het ideale moment om die in te wisselen voor dit:

Alles netjes gesorteerd.
En deze stempeldoos heb ik ook gekocht: ideaal om sjablonen op de stof over te brengen. Alle beetjes helpen om de saaie dingen vlugger te laten passeren.
Gisteren was DD jarig en wij maken er een gewoonte van om samen een dagje op stap te gaan: deze keer naar Brugge. Voor de gezelligheid, de vakantiesfeer, de vele toeristen en ....'de Lander'. En daar heb ik dit gevonden voor een quiltje dat ik nog moet maken.
En dit kon ik ook niet laten liggen.

En misschien kennen jullie deze tip al: voor de poppen van Tilda of sneeuwmannen die een beetje rouge op de wangen moeten krijgen, gebruik je je eigen blush. Of een aquarelkrijtje. 't Schijnt perfect te werken. Jullie moeten het maar eens proberen!

10 opmerkingen:

Judith zei

Hup hup doorwerken, want wij willen hem af zien. Ik hoop ook ver met lentekriebels te zijn. Af is helaas een beetje te veel van het goede.

Yvonne aka sommeke zei

Ik zing :
"Wij willen Affo's zien,
wij willen Affo's zien!"

Annelies zei

Heel veel succes met je Lucky Star !

inge zei

ben super benieuwd naar je affo! heb filip de opdracht gegeven om in z'n lessen houtbewerking zou 'lattenstaander' te gaan maken, benieuwd of het gaat lukken

katrien zei

Leuke aankopen heb je gedaan.
En ben benieuwd naar je lucky star.Nog een duwtje nodig ?

lut zei

En mogen wij je affo dan ook zien na 't weekend?
Heerlijk hé een dagje Brugge. En winkelen in de lander. Wat boffen wij toch dat we zo dicht wonen.

Anita zei

Wat een gezellige dingen heb je gekocht. Ben wel al eens in Gent geweest maar nog nooit in Brugge.
En werk ze nog aan je lucky star, het lukt je vast om hem af te krijgen.

Kieny The Dutchlady zei

Ik ben nog nooit in Brugge geweest maar het staat hoog op mijn lijstje van nog te bezoeken plaatsen. Succes met het afwerken van je Lucky Star!

Anoniem zei

Dit ken ik die deadline.Zo hier ook. Mooie spullen heb je gekocht. Gezellig zo'n dagje uit met DD.

technology zei

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry