Goochelen met google

Vanavond even gesurfd op google en met vallen en opstaan is 't mij toch gelukt om de achtergrond van mijn blog te veranderen. HTML codes hebben geen geheimen meer voor mij( wel een beetje overdreven) Maar nu ik weet hoe het moet, zal ik mijn verfborstels regelmatig bovenhalen.
En denk nu niet dat ik niet meer quilt: iedere dag quilt ik aan mijn lucky stars. 't Is nog een beetje bijquilten, niets meer. En de bies: die staat eraan. Nog even en je krijgt er een foto van.

Reacties

Anoniem zei…
ja ik wacht op de foto dus stop maar met verven
Judith zei…
En waar heb je dat precies gevonden hoe dat moet
Annelies zei…
Succes met quilten en een goed weekend toegewenst.
Ik hoop dat het bij jou minder regent dan hier.
Anoniem zei…
leuk hoor! ben benieuwd naar de foto. leuke hebbendingetjes heb je aangeschaft!!!! groetjes
Anoniem zei…
ook ik ben nog erg blond wat betreft bloggen ,,vind me zelf al heel wat ,,hihihi
hier komt het ook met bakken uit de lucht Bbbrrrrr
fijn weekend
Anoniem zei…
Hoi, knap hoor dat je dit zelf uitgevonden hebt met de codes.Het is perfect weer vandaag om een quilt een heel eind af te krijgen, jij ook succes.
Goed hoor, ik vond het ook een heel gepuzzel en nog, want ik wilde weer wat anders en dat lukte weer niet, maar we komen er wel ;-)
josé zei…
WAt een goed idee met rouge...
Riny zei…
Hallo Guute,het is dus jou gelukt om zelf een andere achtergrond te maken op je weblog.Knap hoor.Of heeft je zoon geholpen?Mij lukt het niet hoor.groetjes Riny
Anoniem zei…
Mooi Blog heb je, ik heb er van genoten. Leuk ook dat je patronen beschikbaar stelt. Het is een mooi patroon met een leuke stitchery er in.
groetjes
Ariane

Populaire posts