vrijdag 1 augustus 2008

Romantiek in Huisje Weltevree

Eerst wil ik Lut nog bedanken: ik kreeg van haar een tweede award: voor mijn romantisch blog. Ik kan nog heel wat mensen nomineren, mensen waarmee ik samen heb geweend, gelachen, geschreven en gelezen. Allemaal betekenen ze iets voor mij. Dus deze award deel ik met jullie allen. Zonder jullie zou mijn blog geen zin hebben. Want zeg nu zelf, wie blogt er louter voor zichzelf????
De romantiek in quilts is er altijd geweest: Dear Jane, Quilted Diamonds, Bridal Samplers.... En nu ben ik bezig met de laatste loodjes aan deze in huisje Weltevree:

Ongeveer zeven jaar geleden ben ik die quilt gestart: met de machine in elkaar gestoken wat vrij snel gebeurde. En toen, het quilten met de hand. Daar had ik een hekel aan. Iets wat ik niet graag doe, blijft liggen. Ieder jaar maak ik een belofte: volgend jaar is 't ie af maar jammer genoeg waren het tot nu toe loze beloften. Nu heb ik me voorgenomen om die af te krijgen voor het quiltweekend in Westouter(anders zal ik wel heel slechte punten krijgen!) Dan kan ie in al zijn glorie prijken. Een quilt om te koesteren, te verwarmen, te genieten

Dit is mijn eerste avond aan zee en ik zit hier gezellig met mijn glaasje wijn ....mijn quilt af te werken.

9 opmerkingen:

IngridR zei

Hey Barbie!
Leuke tas! Wauw, je naaimachine mee op vakantie.
Een hele goede vakantie toegewenst.
Sorry, nog gefeliciteerd met je award!!

katrien zei

Ja hoor,tegen Westouter moet ie af.Maar daar twijfel ik nu niet meer aan,want zoveel moest je toch niet meer.

Carmen zei

Guute, wat een prachtige quilt. Zeker dat dit werkstuk brengt je ontzettende leuke herinneringen. Ik hoop dat ik hem erg snel af zie. Het is de moeite waard!!! Een hele leuke vakantie toegewenst.

inge zei

je hebt nog negen weken en een dag en dan is het SHOW&TELL in Westouter... haha, het lukt je wel, ben ik zeker van!

Yvonne aka sommeke zei

Ja Guute, nu 't hier voor god en klein pierke geschreven staat moet het er wel van komen : eindelijk krijgen we in Westouter die mooie quilt AF te zien! Nadat jij hem jarenlang hebt mogen bepotelen is het dan onze beurt! ;-)
(stel de wasbeurt maar uit tot na Westouter, hé)

lut zei

Guute, veel succes met quilten! En amuseer je aan zee. Vandaag is er Trammelant in De Haan. En morgen zandfeesten (heel grote brocante markt) in Brugge. En ook nog poppen- en berenbeurs in Brugge.

Anja zei

Natuurlijk moet je hem afmaken het is zonde van de tijd die je er al ingestoken hebt om er niets meer aan te doen.

Anoniem zei

Voor een zevenjarige ziet ze er behoorlijk modern uit :) Te prachtig om te laten liggen. Mooie barbietas heb je ;) Je bent in ieder geval herkenbaar nu ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Annelies zei

Quilten, het hoort erbij, maar het duurt even voor je kunt genieten van het resultaat.
Zo aan zee met een glaasje wijn moet dat toch lukken.
Geniet ervan !