zondag 23 maart 2008

Spetters en vuurwerk!


Op éénentwintig maart was het zover: een halve eeuw oud en ik wist niet wat me te wachten stond. Dit was het eerste wat ik zag toen ik naar beneden ging. Ik heb mezelf een beetje opgetut omdat ik bezoek verwachtte,mailtjes gelezen, sms'kes gelezen, bloemen ontvangen. En gewacht op het bezoek... en wachten... en wachten... en geen kat die kwam, iets wat ik uitermate verdacht vond. Plotseling om half acht ging de bel, en nee, geen bezoek, maar de traiteur die een lekker etentje bracht. En zo wist ik het: een gezellig etentje met ons gezin, allemaal samen.

Maar oh wee, 's anderendaags 'morgens werd ik op een bubbeltjesontbijt getrakteerd door mijn vriendin. Gezellig getaterd en toen ze mij terug bracht naar huis, was de hele living omgetoverd in een feestzaal: honderd ballonnen, helium en andere en overal talloze slingers. En daar bleef het niet bij: ik werd verzocht warme kledij aan te trekken en we gingen naar Gent: de kleine verhalenroute. Hier heb ik de voetjes gestreeld van een standbeeld, 'de pietjesbak' genoemd en dit heeft me eeuwige jeugd bezorgd. 'k denk dat ik al minder rimpels heb.

Thuisgekomen wilden ze mij in een mooiere outfit zien en mocht ik mij een beetje opkalefateren.

En weerom de bel: en weerom de traiteur. En eindelijk daar waren ze: vrienden en familie. We hebben gevierd tot in de vroege uurtjes. Zo'n fantastische avond, een feest om nooit te vergeten.

En zijn jullie niet benieuwd naar de stripper: zaterdagochtend kreeg ik een anoniem berichtje dat Johnny the stripper door omstandigheden niet kon komen. Hij weet niet wat hij heeft gemist!! Kijk maar naar de foto's en geniet nog even mee.

8 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Woooow, dat ziet er allemaal vééééél plezanter uit dan Johnny the stripper zenne! Binnen 50 jaar nog eens? (dan kom ik ook af ... in een karreke LOL)

Anja zei

Haha dat ziet er gezellig uit Guutje.
Nog gefeliciteerd.

martine zei

Wat ben jij heerlijk verwend. Niet iets om snel te vergeten. Maar het was toch een kok en geen stripper.
Goeie keus van je familie.

Annelies zei

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag !!

hilde zei

Als dat geen verrassing was !
En nu... lang nagenieten

Shirley zei

dagen om niet snel meer te vergeten, wat een heerlijke verwennerij! Het straalt van je gezicht op de foto's.

inge zei

Johnny weet niet wat hij gemist heeft:-)
geniet nog maar lekker na van je prachtig feest!

Anoniem zei

Volgens mij heb je genoten van die verjaardag !!! het ziet er heel gezellig uit..
en ach, die stripper heb je niet gemist denk ik??

Ingridv.T.