donderdag 14 februari 2008

Sunshine Frolics't Is gebeurd. Ik heb weer eens niet aan de verleiding kunnen weerstaan. Is het geen schatje?


Ik vind hem zo romantisch. En nu spreek ik niet over mijn DH maar wel over deze quilt die ik besteld heb. 'k Kijk er al naar uit om er aan te beginnen. Om mijn knagend schuldgevoel te sussen, zal ik vandaag vlug nog een engeltje afwerken. Deze zijn een beetje blijven liggen in de hemel. Ik zal nu beginnen aan het vierde engeltje. Ze komen uit het boek van Anni Downs: An Angels Story. Ik maak hem van stofjes die ik liggen heb. Alleen al het snuisteren in de stofjes en het uitzoeken ervan, is al plezant.

Vanavond ga ik starten met een cursus photoshop. Jullie zullen wel al gezien hebben dat, als je op de foto's klikt, je er zeker niet naast kunt kijken. Misschien weet ik morgen al hoe ik ze kan verkleinen. Dit zijn natuurlijk de woorden van een dummie. Maar we zijn nooit te oud om te leren en de tijd dringt: Sara komt dichterbij!

7 opmerkingen:

Isabella zei

Mooie quilt ga je maken. Waarvan is deze?

Guutje zei

hey isabella, het sunshine frolics pattern is van 'the birdhouse' and the stoffen van de 'Williams Inn fabric range by Nancy Holvorson'.

Anoniem zei

Hallo Guutje, heb vandaag je blog ontdekt. Ziet er erg gezellig uit en ik heb je bij mijn favorieten gezegt. Veel succes in blogland.Groetjes Dita

inge zei

hei Guutje,
die quilt past echt bij deze valentijnsdag, het ziet er lekker romantisch uit!

Anoniem zei

Wat een mooie quilt wohww.... maar de jellyroll quilt gaat ook mooi worden.. gewoon elke dag een uurtje gebruiken om door te quilten !!!! het gaat toch prima.... Ben benieuwd naar je photoshop cursus...
Ingrid

Katrien zei

Dit ziet er ook een mooie quilt uit hoor.Kocht je hem in pakket of enkel het patroon.
Succes alvast.

Judith zei

Heel erg mooie quilt. Die wil ik ook.