Het aards paradijs met engeltjes




Even was er een stilte op mijn blog maar nu ben ik er weer. Vier dagen hebben we heerlijk genoten van de besneeuwde bergen in Zwitserland. Ongelooflijk hoe mooi alles is. Je kon de stilte horen. Een paradijs op aarde.


Mijn vierde engeltje mocht mee naar Zwitserland. Eventjes kunnen naaien maar af is het nog niet. Als het klaar is, krijgen jullie het te zien.


Gisterenavond weer kalligrafiecursus gevolgd. Mooie letters leren tekenen, kunstwerkjes maken. Je bent er zo ingespannen mee bezig dat je kramp in je handen zou krijgen. Mijn droom is om al die mooie letters te gebruiken in stitchery patronen maar daarvoor zal ik HEEL veel moeten oefenen.
Hiernaast zie je ons liefdesbankje: de man van een quiltvriendin heeft dit met engelengeduld gemaakt. Zie je die mooie tekst?


Vanavond dan maar naar de tweede les Photoshop. Ik kan een foto er al mooier laten uitzien, misschien is dit wel handig als je foutjes in een quilt moet verdoezelen. Wat ik nog altijd niet kan, is een foto verkleinen. (Oei, daar spreekt de dummie weer) Dus krijgen jullie ze nog eens extra groot te zien.


Reacties

Anoniem zei…
welkom terug!
Anoniem zei…
En helpt het bankje in de liefde?
Niet te hard? ;-)
Errrrug mooi en je nieuwe quiltproject ziet er ook njammie uit!
Guute zei…
Oh Yvonne, je kan niet geloven wat zo'n bankje kan doen. Je zou er zelf eentje willen.
Bivieke zei…
Zalig bankje maar voorlopig hou ik het liever op zachte zaken
Anoniem zei…
Oh,jij hebt de sneeuw al gezien,ik moet nog 4 weekjes wachten.
Wat een mooie bank.En lukt het een beetje met je photoshop cursus.
Margeeth zei…
Leuk Gudrun, een nieuwe blogster. Zag de link op de quiltkletsers, dus gelijk maar een kijkje genomen.
Je maakt prachtig romantisch werk.

Populaire posts