Een hele resem gebeurtenissen!

Om te kunnen bloggen over het quilten moet je iets te showen hebben. Nu was het weer zodanig goed dat de tuin voorrang kreeg op het patchwork. Maar dit belette me niet om andere dingen te doen.

Eerst en vooral ben ik op zondag 3 april naar Westerlo gereden, de winkel van Kristel Salgarollo. 't Waren geen opendeurdagen maar Sue Daley gaf er workshops op donderdag, vrijdag en zaterdag. 't Was 'a happy reunion'. Het enige negatieve puntje: ik ben er mijn fototoestel vergeten. Ooit krijg ik het wel terug.

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag kwamen Jim en Sue bij ons thuis logeren.
De woensdagnamiddag organiseerde ik een bee met quiltvriendinnen. Dit moest 'en petit comité' wegens plaatsgebrek oftewel gebrek aan stoelen en quiltplaatsjes. 't Was gezellig buiten in het zonnetje.
De foto's die jullie ondertussen al lang op andere blogs zagen floreren, heb ik geleend bij de andere aanwezigen. Ja natuurlijk, ik had en heb nog altijd geen fototoestel.
Dit zijn enkele quilts die Sue ons showde. Kijk even op haar website: daar zie je nog veel meer moois!

Toen Jim en Sue vertrokken waren, was het weer nog steeds zo goed dat ik mijn dagen in de tuin sleet: ik hoorde geen gsm, geen bel en mijn computer zat mij 's avonds meewarig te bekijken; Het werk loonde de moeite! De tuin ziet er schitterend uit.

Dit kreeg ik al een tijdje geleden van Sue cadeau: het patroon van de Pie en Tarts quilt.
En aangezien ik haar toch wil laten zien dat ik na een lange periode van dolce far niente weer naald en draad hanteer, wil ik jullie deze foto's niet onthouden.
Er wordt weer gewerkt in mijn quilthoekje: de chaos zit er aan te komen. Een beetje rommelig, een beetje wanorde maar oh zo gezellig. Het quiltvirus heeft mij opnieuw in de greep en ik ben er niet rouwig om!

Reacties

Annelies zei…
Er moet toch wel enige chaos zijn om lekker te kunnen quilten. Geniet van je handwerken en van je tuin !
katrien zei…
Prachtig je tuin,geniet nog van het mooie weer .En waar ben je mee bezig ?
Wilma Kuin zei…
hihi... heerlijke choas. Hier houd ik zo van!!
zolang je alles terug vind is er toch geen probleem
Berna zei…
Wat heb je een prachtige tuin! Veel werk maar het genieten daarna is des te leuker. En wat heerlijk dat het virus je weer te pakken heeft. Ik maakte me al zorgen ;)
Laat het maar snel weer een beetje chaos worden. In je quiltkamer wel te verstaan!
Veel liefs Berna
Jullie tuin was al een plaatje!
En van quiltrommel kan ik echt genieten!
Houden zo hé!
Judith zei…
Chaos is soms ook goed.
inge zei…
zalig om nu zo lang in de tuin te kunnen zitten hé (met een lapje)
Guusje, zei…
Wat geweldig te lezen dat je weer zin in quilten hebt. Je hebt een prachtige tuin als ik het zo zie en tuinieren is ook zo leuk om te doen. En ja als je Sue op bezoek hebt is het natuurlijk erg leuk en gezellig om daar meer mensen bij uit te nodigen. Mooi patroon heb je ook nog cadeau gekregen.
Hilde zei…
Wat chaos op je quilttafel scherpt de creativiteit... rommel maar wat in je stofjes om het gepaste lapje te vinden.
Miranda zei…
Heerlijke en flinke tuin...Guute, maar gelukkig zijn de weergoden je goed gezind geweest zodat je nu met dat nieuwe erg besmetbaar virus toch zo nu en dan kan genieten van jullie stekie! Heerlijk om je er weer bij te hebben. Knuffel
lheurebleue zei…
wat een mooi bericht met een paradijselijke tuin en hemelse quilts!
Heleen zei…
Je hebt gezellige dagen achter de rug, een prachtige tuin en weer zin in quilten! Wat wil je nog meer? Er is toch zo weinig meer te wensen over.
mieke zei…
Schitterend patroon is dat, wat je cadeau kreeg! En lijkt me leuk om te doen, zelfs op zomerse dagen zoals we ze nu mogen beleven! Ik ben ook wat "uithuizig" geweest, nu terug thuis...en...uiteraard: zin in patchwork....liefs,M
Jossie zei…
Zo gezellig om weer regelmatig iets van je te lezen.
Gelukkig begint je kamer er weer 'gewoon' uit te zien. Teken dat er gewerkt wordt!
Birdblocks zei…
Lekker hoor, weer aan de gang! En geniet maar van je mooie tuin, het ziet er prachtig uit!
Groetjes, Merel
Shirley zei…
Het quiltvirus is ook de enige virus die we met open armen verwelkomen. Ik ben benieuwd hoe ver je bent, al voorbij het snijstadium? Dat alleen is al zoveel werk, zucht, maar wel lekker om geordend te werken, geeft rust in het hoofd.
carine zei…
Ik herken die chaos,maar dat is nu eenmaal zo hé, je moet toch een overzicht hebben van wat je gaat doen. Mooie quilts , geniet nu maar van je tuin bij dit mooie weer! Groetjes Carine uit Brugge
Anoniem zei…
Wat heb je een schitterende werkplek. Om te watertanden. Ik zag nu eens die It takes two van dichtbij. Tsjonge wat is die mooi gequilt. Ik heb nu 4 blokken af, nog 12 te gaan.
jolie zei…
Schitterende quilts en heb heel veel bewondering voor de POTC.
tijerasycuchara zei…
Tus trabajos son preciosos, te felicito por ellos
saludos
Josefina
tijerasycuchara.wordpress.com
tijerasycuchara zei…
Tus trabajos son preciosos, te felicito por ellos
saludos
Josefina
tijerasycuchara.wordpress.com
tijerasycuchara zei…
Your works are they beautiful
Congratulations
happy weekend
Josefina
tijerasycuchara.wordpress.com
mispatchwork.blogspot.com zei…
ME ENCANTAN TUS TRABAJOS,SON MUY BONITOS. ¿TENÉS AGÚN TUTORIAL SOBRE QUILTING? SOY NUEVA EN ESTO Y ESTOY PROBANDO DE HACERLO A MÇAQUINA PERO NO QUEDA MUY BIEN. ACEPTO TODAS LAS SUGERENCIAS.
GRACIAS Y BESOS
Susana
http.//www.mispatchwork.blogspot.com

Populaire posts