De laatste loodjes tijdens het quiltweekend!


De Rosewood Cottage Quilt nadert zijn einde. De laatste boord zit in elkaar!Alles moet nog gefestonneerd worden.Aangezien ik op quiltweekend ga naar Elst in Nederland samen met o.a. haar en haar, moet ik toch iets te doen hebben. Dit is het ideale werkje om bezig te zijn. Niet moeilijk en goed te combineren met een babbeltje. En we zullen ons vrouwtje moeten staan: 7 Belgskes tussen 53 Nederlandse dames. Maar kletsen kunnen we als geen ander!
Ook heb ik foto's van blokken van de mysterybom bijgeplaatst in het picasa webalbum: er zit heel wat verscheidenheid in maar wel allemaal heel mooi. Bedankt dames, voor het doorsturen van jullie foto's!
Het nieuwe blok zal pas maandag 16 maart te downloaden zijn. Zondagavond zal ik waarschijnlijk afgepeigerd thuiskomen en zal ik mijn computerke niet meer openen.
En deze twee tijdschriften zijn magnifiek. Een aanrader!


Het eerste vond ik in Doornik, tweede in Frankrijk.
En nu nog een en ander klaarzetten voor ons weekendje want vrijdagmorgen vertrekken we! Eerst gaan we naar de winkel van Dorry om dan af te zakken naar Elst. En dan zingen maar: En we gaan nog niet naar huis...

And here you can see the last part of 'the Rosewood Cottage quilt'. As I leave on Friday for a Quiltweekend in the Netherlands, I want to take it along to finish it. It's not difficult to do and so I can still do a lot of talking. I'm very talented in chatting all the time. Seven Flemish women between fifty three Dutch women. This is really a challenge.
I added some new photos of blocks of the mysterybom. You can find them al in the picasa webalbum.
As for the new block that would be released on the fifteenth, I'll have to postpone it till Monday 16th, after the quiltweekend. So don't worry, it will be on my blog on Monday.
And these magazines are super. I bought one in Doornik and the other one in France. Good for a relaxing evening!

Reacties

Jossie zei…
Wat leuk, wij gaan ook op quilt weekend met Belgische en Nederlandse dames. Gaat ongetwijfeld heel gezellig worden. Veel plezier!
Anoniem zei…
hahaha dat kletsen zal jullie goed afgaan !! tot vrijdag !
Anoniem zei…
jeetje.gezellig op quiltweekend!!!!alvast héél véél plezier ;0))
wat een schitterende tijdschriften lijken me dat!!
en wat is er toch altijd veel bij jou te zien /aan te klikken...ik de moda bakeshop ook als link geplaats..ik vind hem geweldig!! nog bedankt voor de tip;0))
wil je Dorry de groeten doen ..ik ga binnenkort naar haar toe...
fijne dag..
Anoniem zei…
Fijn weekend!
Heel veel plezier gewenst! Fijn vooruitzicht, een heel weekend quilten en kletsen!
Anoniem zei…
Ik ga vrijdagmiddag ook even naar Dorry met zus Erna, ben daar waarschijnlijk rond kwart voor twee, misschien zijn jullie daar dan nog of net niet meer.....nou ja, in ieder geval zie ik jullie zaterdag want dan kom ik een dagje naar Elst. Leuk om "life" kennis met jullie te maken.
Ingrid zei…
Ohhh, wat een leuk werkje neem je mee.. maar het wordt nog veel erger.. er zijn meer als 60 dames hoor !!!
neem je die tijdschriften ook mee?? ben er zeer benieuwd naar..
tot MORGEN !!!
Veel plezier Guute, maar dat zal wel lukken.

Groetjes
Ines
Dat zal wat worden met die 60 dames. Ik reken er voor mezelf op, dat ik weinig zal kunnen naaien, want ik ga met heel veel dames even kletsen, ook met jou. Goede reis en tot morgen.
Anoniem zei…
Volgens mij praten alle dames aan het eind van 't weekend Nederlands met een Belgisch tintje, dat kan gewoon niet anders!
Heel veel plezier!
:o)
Anoniem zei…
tot morgen.
Anoniem zei…
veel plezier dit weekend!
Annelies zei…
Veel plezier op het quiltweekend. Ik zak dit weekend juist af naar beneden.
Wij gaan zaterdag naar de TEFAF, een grote kunstbeurs in Maastricht.
Anoniem zei…
Wat staan er weer mooie dingen op dit blog !
Groetjes Ingrid.
Anoniem zei…
Gezellig weekend!!!
:o)
Anoniem zei…
Heel veel plezier Guute!
Anoniem zei…
je bent al weg, maar ik wens je toch hier een heel fijn quilt-weekend! kom vooral terug met heel veel verhalen :)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl
lheurebleue zei…
ik kom toevallig op je blog en zie veel mooie dingen! ik hoop dat je een leuk weekend hebt gehad als 'belgske tussen de ollanders'. groeten van een 'belgske' dat permanent in NL woont ;-)
Anoniem zei…
Leuk was het om je te ontmoeten en spreken bij Dorry in Tilburg! In Elst kwam het er niet van, ik was daar eigenlijk alleen maar zaterdagmorgen, 's middags "op quiltwinkel-toer" met Colette, Ankie, Sabine en Anne-Claudine.
Anoniem zei…
Je krijgt van mij een Kreatieve Blogger Award.. kijk maar op mijn weblog..
www.quiltingingrid.web-log.nl

Populaire posts