De vlucht naar Egypte

Vrijdagavond samen met DD en onze lieve honden gevlucht naar zee. DH moederziel alleen gelaten: Cosmo bleef thuis bij hem en DS. Waarom die vlucht? Om te kunnen quilten en breien? Nee hoor, dat kan ik thuis ook. Ik snakte naar een warm bad of douche. Onze badkamer??? Het gaat vooruit....langzaam.... maar zeker.... Ooit kan ik hier weer een douche nemen. 't Lijkt wel een eeuwigheid.
Aan zee heb ik weer gebreid aan de Groninger meebreideken. Hier zie je ze allemaal door elkaar.
Ik ben nu bezig met blokje 8. Blok 9 ligt nog te wachten. Detailfoto's tonen een beter beeld van de motieven die gebruikt worden:


's Morgens heb ik altijd een fantastische planning maar eens het middag is,ligt die in duigen. Er komt altijd wel iets tussen. Dus hink ik nog altijd een beetje achterop.
Mijn rosewood cottage nadert de laatste boord. Nog eventjes geen foto. Een paar blokken heb ik zelf aangepast omdat ik 't niet zo mooi vond. En nu maar hopen dat juf Katrien tevreden zal zijn want zij houdt alles nauwlettend in het oog. Het briefje dat ik ondertekend heb waarin staat dat de quilt volledig af zal zijn op het volgende quiltweekend zit veilig opgeborgen in haar persoonlijke brandkoffer. Ja, als de druk hoog is, begint bij mij de ketel te stomen.

Reacties

Anoniem zei…
mooie blokjes! ik duim dat je badkamer vlug in orde is!
Anoniem zei…
Mooie breiblokjes hoor.
En heerlijk gedoucht ?
Ja hoor het papiertje is hier nog altijd veilig.
Anoniem zei…
Ik leef met je mee. Bij mij ging de wekker om 6 uur om te kunnen poedelen in de keuken voor de werklui kwamen. Zo armoedig, net de teil van vroeger. Hoe lang nog????
Anoniem zei…
Oh wat vreselijk!! Als ik daar nog aan denk word ik weer naar...
Sterkte met ej badkamer. Je blokken zijn erg mooi!!!
Annelies zei…
Sterkte hoor, met je badkamer !
Toen onze badkamer verbouwd werd hadden we een nooddouche in de schuur. Vraag niet hoe dat ging !
Mooie blokjes !
Jossie zei…
Probeer het maar van de positieve kant te bekijken. Je hebt in ieder geval heel mooie blokjes gebreid. Je had er vast niet zoveel gedaan als je douche in orde was geweest ;-)
Anoniem zei…
die badkamer nog niet klaar maar ja nu kun je veel handwerk doen je moet de ruimte ook niet poetsen tijd gespaard lol
Anoniem zei…
Hopelijk kan je vlug genieten van je nieuwe badkamer. Heel mooie blokjes. Je bent altijd welkom als je aan zee bent! Anders ook hoor
:-)
Anoniem zei…
Het vluchtgedrag is volkomen normaal hoor, douchen is toch een eerste vereiste !! Regelmatig komen hier ook baders en douchers.. DS en zijn vriendin zijn ook hun badkamer aan het verbouwen en omdat zij beide extra werken komt het daar ook maar niet klaar.... ;)
sterkte !!
Ingrid
Anoniem zei…
vergeet ik nog je mooie blokjes te benoemen !!! prachtig ...
Ingrid
Anoniem zei…
Wat een prachtige patroontjes zijn het van de meebreideken.
Nog even op je tanden bijten en dan kan je weer douchen in je iegen mooi badkamertje.
Jossie zei…
Ik heb vandaag, of eigenlijk was het gisteren gezwoegd op de drie kolommen. Vraag me niet hoe, maar het is gelukt. Dank voor de hulp op afstand!
Je blokjes zien er mooi uit Guute. Ja, zo'n planning voor de dag daar gaat nog wel eens wat mee mis. Mijn strategie de laatste dagen is om de computer uit laten tot aan de lunch tijd. Niet te geloven wat ik nu allemaal gedaan krijg voor 12 uur. Ik hoop dat je gauw weer thuis kunt badderen. Sterkte ermee.
Blackbird zei…
Wat herkenbaar, die dag zo mooi gepland, maar er wordt altijd wel roet in het eten gegeooit, zodat het nooit zo loopt als dat jij wel bedacht had. Zo vergaat het mij ook zo vaak (lees: meestal). Heb je nog steeds asiel aan zee (wat een straf), of schiet het al wat op?
Fijn weekeinde,

Leintje
Corrieneeltje zei…
Guute, wat een práchtige breiblokken, zo kunstig gebreid die motieven!

Populaire posts