maandag 17 november 2008

Een allegaartje


Van Inge en Kieny heb ik deze award gekregen voor het trouw volgen van hun blog.
Nu is 't aan mij om deze award door te geven maar dat vind ik nu wel verschrikkelijk moeilijk. Er zijn een heleboel mensen die mijn blog trouw volgen, ook personen die geen reactie na laten. Dus geef ik die award aan alle mensen die mijn blog trouw volgen maar nooit eens een reactie schrijven. Ik zou zeggen: neem je pen en schrijf eens wat je vindt van mijn blog of van een bepaald berichtje. Voor mij is dit een stimulans om met deze blog door te gaan. Ik zou het niet leuk vinden als niemand een berichtje zou schrijven en ik louter voor mezelf zou bloggen. Dus voor jullie allemaal deze award en ik hoop dat jullie ook af en toe iets laten horen.
En naar deze site moet je ook eens surfen:hier kan je deze quilt winnen. En 't is verdorie een hele mooie.

Velen vroegen hoe 't met Cosmo gaat. Hij heeft nergens last meer van. Ikke daarentegen nog wel maar ik kan toch mijn vingertje weeral gebruiken. Overmorgen de draadjes eruit en dan..... gaan we er weer volop in vliegen.
Vanmiddag ga ik naar de bee in Lochristie om er met gelijkgezinden mijn favoriete hobby uit te voegen. Favoriete hobby??? Is dat quilten of kletsen? Laat het ons op een gulden middenweg houden. Voor mij alleszins een welgekomen afwisseling: van 't ene stof in 't andere. Ik hou wel meer van mijn quiltstofjes!Even een zicht op onze mooie badkamer:

13 opmerkingen:

Chantal zei

Ik ben dus een van je vaste lezers maar reageer eigenlijk nooit . En toch vind ik het altijd weer leuk om te lezen en te zien wat je hebt gemaakt . Ook (gezond) jaloers te zijn op al die leuke dingen die je doet . En ook al die mensen je ontmoet en er over te lezen . Ik zou zeggen doe zo verder :)

conny zei

Ai, dat zal pijnlijk geweest zijn in je vinger. Hopelijk geneest het snel.
En proficiat met je award!

inge zei

heb je al een plaats gevonden waar je kan douchen?

Cybele's patch zei

Ik lees je blog al een tijdje, maar reageer de laatste tijd pas af en toe. Durfde me niet goed tussen al die "praters" te mengen. Ben nu over de drempel. Dus hou je maar vast!

Hilde zei

Omdat ik het heel erg apprecieer dat ook niet-bloggers en zelfs de niet-reagerenden... een award krijgen ben ik dubbel blij. Guute, doe zo voort, het is een plezier om te lezen en te zien wat je allemaal uitspookt.

lut zei

Gefeliciteerd met je award!
Ik kom mijn bakje tijd halen :-)
Doe maar een super grote bak!

Annelies zei

Voorzichtig aan hoor met je vinger.
Gefeliciteerd met je award !

marleen zei

zag je deze middag op de bee. en je mist je badkamer nog niet want
je ruikte nog fris(lol).geniet maar van je badje nemen bij je zus
grt marleen

Yvonne aka sommeke zei

Hier een trouwe lezer (niet lurker)! Proficiat met je award en 'k wens je snel een nieuw badje toe!

ingrid. zei

Wat een geweldig gezellig blog ; de 1e x dat ik hier kom , maar ik kom zeker terug !
Creatieve groet , Ingrid.

Anita der zei

Jeetje Guute, wat een narigheid met je vinger, heb je ook een tetanusinjectie gehad?? Ook sneu voor je beagle, want die deed het vast niet expres. Gaat het nu ook een beetje met zijn pootje. Heerlijk he borduren, ben er ook verslingert aan. Je badkamer ziet er maar triest uit.
Nu veel beterschap en een dikke knuffel voor jou en de hond.

Anoniem zei

Ja, hier is dus nog zo iemand die al een tijdje een grote fan van je blog is, mar nooit heeft gereageerd (eerlijk gezegd wist ik ook niet precies hoe dat in z'n werk ging. Maar nu onder de bezielende leiding van zoonlief het toch nog voorelkaar gekregen)
Ik geniet erg van je blog, krijg dan altijd meteen weer zin om aan de gang te gaan. Hartelijke groeten, Gerda

maicher zei

A friend told me this place I have been looking for, I come, it turned out, I have not disappointed, good Blog!
runescape money