dinsdag 14 oktober 2008

Vreemd gegaan!

Soms voel je weer vlinders in je buik! Je voelt je goed, je kan alles aan, je wordt weer verliefd. Nu ben ik weer verliefd geworden op één van mijn eerste liefdes. En ik moet zeggen: aan mijn gevoelens is er met het ouder worden niets veranderd, enkel fysiek weegt het soms een beetje zwaarder door. Vreemd gaan kan gebeuren op elke leeftijd.Je denkt: het is tijd om de draad weer op te pakken en je grijpt die met beide handen vast. Hebben jullie het al door: één van mijn eerste liefdes was breien. En ik ben indertijd gestopt met breien omdat ik een tenniselleboog had. Vraag me niet waardoor dit kwam want tennissen deed ik niet. Een oude liefde kan je niet zomaar verbannen. En dit is wat ik gevonden heb door te lezen op andere blogs: de Groninger meebreideken. Het is een patchworkdeken dus verloochen ik het patchwork niet. En ik heb ondertussen de eerste twee blokken in recordtempo gebreid.Alle blokken hebben een ander patroon.
Maar genaaid heb ik ook en wel aan de 'trip round the garden'.
Door een technisch mankement had ik stof tekort maar dat euvel is nu verholpen. Nu ben ik een beetje bandwerk op de machine aan het doen. 't Gaat wel vlot vooruit. Dus blijf mijn soap maar verder volgen. Het happy end komt eraan.

15 opmerkingen:

katrien zei

OeiOei,Guute aan het breien geslagen ?????Mooie blokken dat wel ,maar waar haal je al die tijd ???????

Annelies zei

Wat leuk dat je ook met de meebreideken bent begonnen. Ik doe alleen maar kleine stukjes in de breirol. Tot nu toe leuke patroontjes. Je kabeltje ziet er mooi uit.
Morgen weer een nieuw patroontje !

Yvonne aka sommeke zei

LOL had je geen lapjes meer om te verwerken?
Toch succes hoor met de breideken, je blokken zien er al goed uit!

martine zei

Breien is leuk.
Maar wat span je dat keurig op. Het gaat bij mij altijd onder een vochtige handdoek. Dit is veel sjieker.

Wilma zei

hahaha...... Ik zag je al bij de yahoo groep. Nu dacht ik eens even kijken of ze al aan het breien is....
Je hebt ze alweer af!!! Maar goed dat er morgen een nieuw blok komt.
Op naar blok 3!!!

inge zei

tja, ons Guute is overstag voor het breivirus!

lut zei

Je blokjes zien er heel mooi uit.
En, Guute, heb je geen oude haakliefde? Dan kan je op 21 december met ons een mooie romantische sprei haken.
Nu je toch vreemd gaat :-)

Mary zei

je hebt ze al af !!!!! leuk om te doen he? Mooi kleurtje. ik heb voor 2 kleuren rood gekozen en ik weet nu niet of ik dat wel mooi vind. Ben intussen ook met blok 3 begonnen!

Ingrid zei

Ohoh, breien... tsja, kan niet zeggen dat vreemdgaan niet leuk is, mijn 2e paar sokken is ook af. Zit wel even te denken aan die breideken hoor maar ben nog niet overstag. Het lijkt me wel leuk maar niet een hele deken. Het gaat om de techniekjes..daar moet toch een andere manier voor zijn...??? succes met het breien, kijk je uit voor je schouder???? Ingrid

conny zei

Wat een mooie patroontjes zijn dat. En je spant het zo netjes op allemaal, dat heb ik nog niet eerder zo gezien!

marleen zei

waar jij de tijd van daan haalt .ik denk dat in west vlaanderen de tijd soms stil staat.

bep zei

O heerlijk dat breien,het is mijn rusttherapie,als ik weer brei betekent dat het rustig is in mijn hoofd,ik brei eigenlijk alleen berenvestjes,ik heb er altijd 3 op de pen staan en ik pak dan de kleur waar ik op dat moment zin aan heb,groetjes Bep

wilma zei

Wat heerlijk te lezen dat ik niet de enige ben die wel eens vreemd gaat. Ook ik ben begonnen aan de meebreideken, maar ik was al veel eerder aan het breien geslagen en dan voornamelijk sokken (ca 50 paar in het agelopen 1,5 jaar). Dus eigenlijk is breien mijn grote liefde en ga ik vreemd met quilten.

Kieny The Dutchlady zei

Ha, ik ben ook net begonnen met het breien van de blokken voor de Groninger meebreideken. Ik weet niet of ik er een deken vam ga maken maar ik vind het leuk om wat nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb eigenlijk ook jarenlang niet gebreid.

superior zei

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk