dinsdag 5 augustus 2008

minibee, minipatch, minirokjes???

't Is al lang geen geheim meer dat wij aan zee verblijven. Katrien had mij al uitgenodigd om elkaar weer eens te ontmoeten, Inge vroeg mij naar Pops te komen. Dus draaide ik de rollen om en nodigde ik Inge en Katrien en Josée uit om bij ons te komen beeën op het appartement. Een mini-beetje dus.
't Ventje werd de deur uitgestuurd met zijn mountainbike, echter pas nadat hij zich in vol ornaat liet bewonderen door de aanwezige dames.(machogedoe moet kunnen) Instructies meegegeven: niet vallen, gsm'ke meenemen zodat ik bij ongeval als ambulance kan optreden,geen ellebogen breken en niet ieder terrasje vereren met een bezoek.
Inge was alles in het mini aan het patchen.Dit is het quiltje in wording.

Josée week niet af van haar geijkte patroon van de jelly roll en Katrien had een prachtig speldenkussentje gemaakt. Ik verdenk haar ervan dat ze dit in de voormiddag nog vlug afgemaakt heeft om te kunnen showen. 't Moet wel gezegd worden dat het heel mooi was maar ik ben vergeten een foto te maken. Het staat wel op haar weblog.
En Inge had een pracht van een tas gemaakt maar ofwel ben ik een dom blondje of ik lijd aan één of andere vorm van alzheimer light: vergeten een foto te maken. Hou haar weblog maar in het oog: 't komt eraan.
Enfin, wij hebben een rustig namiddagje quilten achter de rug. En ventje is nog altijd niet terug: is 't gsm'ke plat, ligt hij gevloerd of zit hij nog op een of ander terras.
Nu maar hopen dat mijn ventje niet verdwaald is.

NOG EVEN IN EXTREMIS DIT BERICHT:ER IS EEN VERMISTE MOUNTAINBIKER TERUGGEVONDEN IN DE BUURT VAN LO. WIL DE EIGENARESSE HAAR BEZIT KOMEN AFHALEN A.U.B.?

9 opmerkingen:

inge zei

ik kwam die mountainbiker tegen in Westvleteren!
zit na te genieten van een heerlijke namiddag!

katrien zei

Bedankt voor de fijne namiddag.

Guute zei

Is 't serieus Inge? Hij heeft de Kemmelberg en de Rode Berg bedwongen en is via Poperinge en West-Vleteren,Lo ... teruggekeerd.

Yvonne aka sommeke zei

Dat zag er een leuke dag uit!
Ventje is u toch veilig terug thuis Guute?

wilma zei

hahaha.....heb je hem al opgehaald??!!
;o)

lut zei

Nu is je ventje toch al terug zeker? Of ben je ook vergeten om hem op te halen? :-)

gerda zei

Wat een gezellige boel bij jullie !!!er is weer hard??gewerkt geloof ik...

Anoniem zei

Wat gezellig op het balkonnetje !!! enne, is het ventje weer boven water????
Ingrid

Anoniem zei

Ach germ een mountainbiker vermist, zat hij op een terasje een pintje te vatte.!!! En is hij al weer opgepakt.