Een slagveld

Vandaag had ik een technische panne: mijn mesje voor de rotary cutter deed het niet meer en ik had mijn reserve al gebruikt. Dus alle hens aan dek en naar Veurne gereden (met de auto wegens teveel wind) en een nieuw mesje gekocht. En dan alles in één keer gesneden. En dit is het resultaat vanavond: een slagveld.
Morgen zet ik alles in elkaar en dan kunnen mijn grote mannen de vlag laten wapperen.
Manlief weet van geen ophouden: zijn fatale rit naar Brugge die hij in Oostende noodgedwongen moest staken, wou hij vandaag overdoen. Misschien ben ik wel zijn femme fatale want toen hij wou starten, had hij een platte band. Met een half uur vertraging is hij toch vertrokken met de wind in 't gat wat niet van zijn gewoonte is. En hij heeft het gehaald: onderweg een paar terrasjes aangedaan om de innerlijke mens te laven en hier mag je eindelijk eens zien hoe hij eruit ziet na een tochtje van 120 km.

En deze foto wil ik jullie niet onthouden: Als je in Vlaanderen langs kleine landweggetjes gaat fietsen, kom je wel overal een WC tegen. Het opschrift kunnen jullie niet lezen en ik ook niet. Ik citeer manlief: Voor alle kiezige toeristen, gelieve te pissen in deze pot in plaats van op mijn bloemperk. Et pour les Wallons, la même chose. Even vertalen: Voor alle vuile toeristen, gelieve te plassen in deze pot in plaats van op mijn bloemperk. En voor de Walen, hetzelfde.

Reacties

Ik vind het een inspirerend slagveld van lappen, een woest uitziend manneke en lollige roze pot!
Anoniem zei…
het slagveld wordt wel een mooie quilt!
Anoniem zei…
Mooi slagveld zou ik zeggen.
En wat een idee van die pispot.
Anoniem zei…
Je slagveld valt nog reuze mee. 'k ben benieuwd naar het resultaat.
Leuke wc pot.
Anoniem zei…
Nou, je slagveld valt reuze mee!
pff, zo'n eind fietsen. Petje af, voor je man.
Annelies zei…
Een mooie aanblok van je slagveld.
Wat een leuke foto van die wc-pot.
Ik zie helemaal geen slagveld hoor de lapjes hangen netjes over de stoelen. Nog bedankt voor de felicitaties Guute.

Populaire posts