Gepuzzled en geplakt

Dit heb ik al in de kleuterschool geleerd: puzzelen en plakken. Gisteren en vandaag stofjes gekozen voor mijn eerste boord: zou ik dit of nee, die vind ik wel beter... En zo ging het maar door. Uiteindelijk ben ik er toch uitgekomen. Wat een werk om al die blaadjes te tekenen , op vliesofix te strijken, bakvelletje erop en dan op de achtergrond plaatsen. Maar met een muziekje op de achtergrond, een koffietje bij de hand in mijn quilthoekje viel het allemaal nogal mee.



Op de foto is mijn boord nog niet afgewerkt: alles moet nog gefestonneerd worden. Dat wordt een werkje voor 's avonds. En als deze af is, heb ik er nog een te gaan maar dan in spiegelbeeld.
Ondertussen ben ik ook weer op hol geslagen: de N.I. update komt eraan. Ik begin al af te tellen....Er moet toch iets te showen zijn. Op de twintigste horen en zien jullie wel meer. En of het de moeite zal zijn?????

Reacties

Annelies zei…
Een hele mooie fleurige border wordt het !
Corrieneeltje zei…
Hallo Guute, daar zag ik je naam op mijn weblog staan en ik kwam nu een tegenbezoekje afleggen. Wat een gezellige verrassing om op jouw sfeervolle weblog terecht te komen. Net als ik heb je een Picasa-album en ik zie overal mooi sfeerplaatjes van je werk. Dat servies is wel helemaal top zeg. Je banner vind ik ook prachtig, ik hou erg van die romantische stijl. Je quilts ook trouwens , prachtig met stichery verrijkt. En wat een enige stitcheries heb je zomaar tegeef op je weblog staan. Ik heb ze allemaal gedownload en hartelijk bedankt ervoor. Je naam prijkt op een speciale map in mijn Documentenmap. Groetjes van Corrie (van www.wittebroodjes.web-log.nl)
Anoniem zei…
't wordt mooi!
Anoniem zei…
Wat ziet je weblog er gezellig uit. Knap hoor , je bent een grotere held op de PC dan ik.
Rand wordt mooi.
Anoniem zei…
Schrik me rot!
Die update duurt nog 10 dagen,...
;o)

Ga eerst nog wat anders doen,...
*fluiterdefluit*

www.supergoof.web-log.nl
Anoniem zei…
Wat mooi!
Anoniem zei…
Wat is ie mooi.
Wedden dat je NI blok al klaar is LOL.
Anoniem zei…
Wauw wat een mooi quiltje, je hebt wel eer van je puzzel en plakwerk. Heerlijk zo bezig zijn met patroon en stofjes. Daar wordt je gelukkig van toch.
Anoniem zei…
De boord wordt heel mooi
anne m
Anoniem zei…
Hoi Guute!!! Ik zit alweer hele verhalen te typen op mijn log en vergeet helemaal te zeggen dat je blog ontzettend mooi is geworden!!!! Wat een gezellige kopfoto heb je erboven staan.

Af joh de NI komt vanzelf wel goed.....gewoon gezapig mee verder!!
;o)
Anoniem zei…
Festonneren is een fijn werkje voor tijdens het tv kijken. Ik vind de rand schattig worden!
Anoniem zei…
Prachtig!!!!!!
:o)

(en nog 4 dagen...)
;o)

Populaire posts