maandag 9 juni 2008

Gepuzzled en geplakt

Dit heb ik al in de kleuterschool geleerd: puzzelen en plakken. Gisteren en vandaag stofjes gekozen voor mijn eerste boord: zou ik dit of nee, die vind ik wel beter... En zo ging het maar door. Uiteindelijk ben ik er toch uitgekomen. Wat een werk om al die blaadjes te tekenen , op vliesofix te strijken, bakvelletje erop en dan op de achtergrond plaatsen. Maar met een muziekje op de achtergrond, een koffietje bij de hand in mijn quilthoekje viel het allemaal nogal mee.Op de foto is mijn boord nog niet afgewerkt: alles moet nog gefestonneerd worden. Dat wordt een werkje voor 's avonds. En als deze af is, heb ik er nog een te gaan maar dan in spiegelbeeld.
Ondertussen ben ik ook weer op hol geslagen: de N.I. update komt eraan. Ik begin al af te tellen....Er moet toch iets te showen zijn. Op de twintigste horen en zien jullie wel meer. En of het de moeite zal zijn?????

12 opmerkingen:

Annelies zei

Een hele mooie fleurige border wordt het !

Corrie zei

Hallo Guute, daar zag ik je naam op mijn weblog staan en ik kwam nu een tegenbezoekje afleggen. Wat een gezellige verrassing om op jouw sfeervolle weblog terecht te komen. Net als ik heb je een Picasa-album en ik zie overal mooi sfeerplaatjes van je werk. Dat servies is wel helemaal top zeg. Je banner vind ik ook prachtig, ik hou erg van die romantische stijl. Je quilts ook trouwens , prachtig met stichery verrijkt. En wat een enige stitcheries heb je zomaar tegeef op je weblog staan. Ik heb ze allemaal gedownload en hartelijk bedankt ervoor. Je naam prijkt op een speciale map in mijn Documentenmap. Groetjes van Corrie (van www.wittebroodjes.web-log.nl)

inge zei

't wordt mooi!

martine zei

Wat ziet je weblog er gezellig uit. Knap hoor , je bent een grotere held op de PC dan ik.
Rand wordt mooi.

groetjes van ingrid hg zei

Schrik me rot!
Die update duurt nog 10 dagen,...
;o)

Ga eerst nog wat anders doen,...
*fluiterdefluit*

www.supergoof.web-log.nl

lut zei

Wat mooi!

katrien zei

Wat is ie mooi.
Wedden dat je NI blok al klaar is LOL.

Anita zei

Wauw wat een mooi quiltje, je hebt wel eer van je puzzel en plakwerk. Heerlijk zo bezig zijn met patroon en stofjes. Daar wordt je gelukkig van toch.

Anoniem zei

De boord wordt heel mooi
anne m

Wilma zei

Hoi Guute!!! Ik zit alweer hele verhalen te typen op mijn log en vergeet helemaal te zeggen dat je blog ontzettend mooi is geworden!!!! Wat een gezellige kopfoto heb je erboven staan.

Af joh de NI komt vanzelf wel goed.....gewoon gezapig mee verder!!
;o)

Ellen zei

Festonneren is een fijn werkje voor tijdens het tv kijken. Ik vind de rand schattig worden!

Juul :o) zei

Prachtig!!!!!!
:o)

(en nog 4 dagen...)
;o)