zondag 11 mei 2008

Mammie, Mama, Moeke, Moetje...

Sinds gisteren zijn wij weer een weekend aan zee. Vanmorgen opgestaan: ventjelief was al een boeketje bloemen gaan halen. Ontbijt kreeg ik niet, nee, we zouden gaan ontbijten. Plotseling de bel: oldest DS en zijn lief vrouwtje komen aan met een mand vol met broodjes, champagne, en... en... en... Samen een gezellig ontbijt op ons terrasje. Dan een leuk fietstochtje, onderweg een smske van onze jongste DS: ik ben op weg naar de kust met een cadeautje. Hoe lief, ware het niet dat hij pas sinds veertien dagen zijn rijbewijs heeft. Mijn haren rezen ten berge maar wonder boven wonder is hij heelhuids in Koksijde geraakt. DD die volop aan het blokken is (Liselot, ik voel met je mee) belde mij op en belooft mij morgen een fantastisch cadeautje. Dan denk ik toch: nu word ik wel extra in de watten gelegd.

En dan mag ik er nog wel bij zeggen: voor mij is iedere dag moederdag! Dank je wel, Hannes en Lisa, Liselot en Brecht.


Kijk maar naar mijn mooi boeketje van DH en de mooie mand van Hannes en Lisa, weliswaar al leeggegeten. Zeker voor herhaling vatbaar!

8 opmerkingen:

inge zei

wat lief!
en Liselot: veel blokvreugde, amai, in die warmte!

Annelies zei

Dit klinkt als een hele leuke dag !! Wat een verrassing.
Wij vieren moederdag niet. Ik sluit me helemaal aan bij de zin: voor mij is iedere dag moederdag !

katrien zei

Wat een verwennerij.En ontbijten op terras met zo'n weer,heelijk!!!

lut zei

Een moederdag met een gouden randje! Geniet van de kust.

Yvonne aka sommeke zei

Dat was duidelijk een echte feestdag!

conny zei

Wij vieren ook geen "moederdag", ik vind iedere dag dat we gezellig met z'n allen bij elkaar kunnen zijn al een moederdag!

Juul :o) zei

Wat fijn joh, het klinkt allemaal heel gezellig. (behalve dat autoritje van DS, want dáár bibberen moeders natúúrlijk van).
:o)

pssst bij mij een klein beetje aardbei... en ik vind je NI-album heel gaaf, zo zie je de blokken goed!
>>>>>>>>>>>> *Ü* >>>>>>>>>>>>>
:o)

groetjes gerda zei

WAAUW!!!! wat een mooie NI blokken en wat kun je ze prachtig zien..echt tof zo!!!!!en al zoveel..ik zit steeds te loeren bij juul d'r aardbeienveld..maar ik wordt steeds gesnapt door dat konijn...misschien moet ik zelf maar eens weer aan de slag...
Dank je wel voor je reaktie op mijn blog....en het is een ontzettend fijn plekje om te wonen..het is midden in het dorp maar zo vrij als een vogeltje..we zijn echt bofferds!!!!!