Hop, hop, hop naar de hoppequiltersbee!

Met deze groep waren we samen in Poperinge. Er was een kustdelegatie, een Antwerpse en Gentse delegatie, natuurlijk was er ook een delegatie uit Zuidwest-Vlaanderen. En dan vergeet ik nog de thuisspelers te vermelden. Hier zie je dat iedereen het best naar zijn zin had.


Als een rasechte fotografe floreerde ik van de ene kant van de kamer naar de andere om het laatste nieuws in mijn blog te vermelden. Om het mezelf niet moeilijk te maken maar jullie misschien wel, zie je hier alle foto's door elkaar.

Er werd weer volop getaterd, de ene al meer dan de andere. Bewondering alom voor elkaars werk. Jelly rolls werden gedemonstreerd. Zouden we??? Jawel, nog eentje kopen, waarom niet? Het zotte zit nu toch al in mijn kop. Er was twijfel of ik bij de update op 20 mei voor de nearly insane wel iets te showen zou hebben. Maar hoppequiltertjes toch, je denkt toch niet dat ik jullie alles al verklap. Kijk maar op mijn blog volgende week.

Volgende maand zijn we weer present in Poperinge!

Reacties

Anoniem zei…
ik heb er alle vertrouwen in dat je op 20 mei gekke blokje(s) kan laten zien!
Anoniem zei…
Leuke ploeg hé !!! En ons Magda heeft hier een mooi aureooltje zeg en dat zonde fotoshop-gedoe :o)
Anoniem zei…
Zalig was het weer.Ik twijfel er ook niet aan hoor.We zien hier op 20mei wel een blokje.
Anoniem zei…
Weer een superdag!
Anoniem zei…
mooie foto-compositie maar ik kan de foto niet meer vergroten?? ben je ook weer aan het "rommelen" geweest met je blog???... ik zou toch wel graag een keer mee willen hoppen...maar het is zo ver....

Ingrid
Annelies zei…
Het ziet er heel gezellig uit.
Ja, de Nearly Insane. Hij spookt een beetje door mijn hoofd. Ik heb net jouw blokken bekeken. Prachtige kleuren gebruik je. Je blokken zijn erg mooi.

Populaire posts