vrijdag 16 mei 2008

Hop, hop, hop naar de hoppequiltersbee!

Met deze groep waren we samen in Poperinge. Er was een kustdelegatie, een Antwerpse en Gentse delegatie, natuurlijk was er ook een delegatie uit Zuidwest-Vlaanderen. En dan vergeet ik nog de thuisspelers te vermelden. Hier zie je dat iedereen het best naar zijn zin had.


Als een rasechte fotografe floreerde ik van de ene kant van de kamer naar de andere om het laatste nieuws in mijn blog te vermelden. Om het mezelf niet moeilijk te maken maar jullie misschien wel, zie je hier alle foto's door elkaar.

Er werd weer volop getaterd, de ene al meer dan de andere. Bewondering alom voor elkaars werk. Jelly rolls werden gedemonstreerd. Zouden we??? Jawel, nog eentje kopen, waarom niet? Het zotte zit nu toch al in mijn kop. Er was twijfel of ik bij de update op 20 mei voor de nearly insane wel iets te showen zou hebben. Maar hoppequiltertjes toch, je denkt toch niet dat ik jullie alles al verklap. Kijk maar op mijn blog volgende week.

Volgende maand zijn we weer present in Poperinge!

6 opmerkingen:

inge zei

ik heb er alle vertrouwen in dat je op 20 mei gekke blokje(s) kan laten zien!

miet zei

Leuke ploeg hé !!! En ons Magda heeft hier een mooi aureooltje zeg en dat zonde fotoshop-gedoe :o)

katrien zei

Zalig was het weer.Ik twijfel er ook niet aan hoor.We zien hier op 20mei wel een blokje.

Yvonne aka sommeke zei

Weer een superdag!

Anoniem zei

mooie foto-compositie maar ik kan de foto niet meer vergroten?? ben je ook weer aan het "rommelen" geweest met je blog???... ik zou toch wel graag een keer mee willen hoppen...maar het is zo ver....

Ingrid

Annelies zei

Het ziet er heel gezellig uit.
Ja, de Nearly Insane. Hij spookt een beetje door mijn hoofd. Ik heb net jouw blokken bekeken. Prachtige kleuren gebruik je. Je blokken zijn erg mooi.