donderdag 24 april 2008

Wat een festijn!

Gisteren was het boekenfestijn in de Expo te Kortrijk. Een echte aanrader! Heerlijk om een beetje rond te neuzen. Ik keek vooral uit naar quiltboeken. Voor de crazy quiltsters onder ons waren er heel veel lintjes, kraaltjes, knopen .... Drie boeken heb ik gekocht: Eentje over Sashiko en dan ook nog een boek met allemaal verschillende borduursteken : dit was werkelijk een koopje: 2.95 euro. Het derde boek is een boek met allemaal verschillende templates : er staan kaarten in , sjablonen om dozen te maken en nog een heleboel andere dingen. Er lagen ook mooie boeken voor machinaal quilten maar daar heb ik er al genoeg van.


Aan de kassa was het verschrikkelijk druk: er waren mensen die hun winkelkarretje helemaal volgeladen hadden met boeken. Als ze die allemaal zelf moeten lezen zijn ze nog een tijdje zoet.

's Avonds helaas niets meer gequilt ondanks alle mooie plannen.

Maar niet getreurd: vandaag zal het mij wel lukken!

5 opmerkingen:

inge zei

wij gaan misschien vanavond, ben al benieuwd!

Judith zei

Leuke boeken.
Over de ruil die ik heb gedaan. Ik heb voor haar een uitklapbare doos gemaakt, die wou ze graag. Met een persoonlijke exchange bespreek je wat je maakt voor de ander. Bij andere exchanges, weet je alleen het thema en dan maak je iets, vaak staan er wel bepaalde afmetingen voor.

lut zei

Het boekenfestijn is altijd de moeite waard hé. Fijn weekend!

Mary zei

leuke boeken; het sashikoboek heb ik ook en vind het wel een van de mooiste ....... en dan zo'n leuk boekje over borduursteken !!

Ellen zei

Hallo Guute,

ik kom eindelijk eens op jouw log langs, ik had je al verschillende keren op andere logs zien voorbij komen.

Leuk log heb je, ik kom zeker nog eens terug!

Fijne dag,

Ellen