maandag 14 april 2008

'k Zag twee beren....Enkele maanden geleden was ik met mijn dochter in Brugge. Daar is zo'n knus quiltwinkeltje: De Lander. Liselot zag daar twee mooie beren en had die graag gehad voor haar berenfamilie. Er was maar een klein probleempje: ze moesten nog gemaakt worden.... en ja , ze liggen er nog. Nu heb ik in een onbezonnen moment gezegd dat ik die wel zou maken. Ja, wat doet een moeder niet voor haar dochter. En geef toe: het zijn echte schatjes. Nu wil ik het wel goed doen: er zitten scharnieren bij voor de armen en de benen maar ik heb geen idee hoe ik die moet gebruiken. Kan iemand mij raad geven?

7 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Oei... ik heb geen idee. Een deel van de scharnier in de poot en het andere deel in het lijfje? Ja, aan mij heb je niks nu....

miet zei

Joehoe geen probleem heb al heel wat beren gemaakt en kan wel overweg met scharnieren :o) Breng ze maar mee naar een bee hé !
Miet

Guute zei

Aha jij bent een berendokter Miet. Volgende keer breng ik ze mee.

katrien zei

Zien er hele mooie beren uit,maar ja eerst moet je ze in elkaar krijgen Hé.Zie dat Miet je al ter hulp is gesneld.Succes.

Anoniem zei

Weet niet hoe groot de beren zijn maar je hebt 1 schijf nodig met een pen in de poot, dat zet je vast aan het lijf (nadat je de poot hebt gesloten en het lijf gemaakt) en zet dan de andere schijf in het lijf vast, de pen buig je goed om. Daarna andere poot, armen op dezelfde manier. Als laastst de kop. Ook daarin een schijf met pen, vastzetten met de schijf in het lijf, pen ombuigen. Dan lijf vullen en dichten..
Als je het 1 keer gedaan hebt is het een eurootje van een cent..hihi.. (mijn beertjes zijn niet zo groot dus ook de schijfjes en pennetjes niet -grootste beer is 10 cm hoog) Succes !!! Ingrid

martine zei

Wat laat je weer een leuk winkeltje zien.
Mijn DH weer eens overtuigen dat een weekendje in het Belgische wel een leuk plan zou zijn.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.