woensdag 19 maart 2008

Een tussendoortje met een grote sprong

Ik hou van afwisseling en dat is ook de reden waarom ik altijd met een aantal projecten tegelijk bezig ben. Nu is dit wel een heel klein tussendoortje: het eerste stitchery blokje van Noah's Ark van Lynette Anderson.Ondertussen nadert de dag des onheils: de dag waarop ik vijftig word. Klinkt het alleen zo oud in MIJN oren? (sorry voor de dames die de sprong al genomen hebben) Er wordt hier in huis een komplot tegen mij gesmeed en ik zou ik niet zijn als ik niet probeerde om enkele geheimen te ontfutselen. Ze beloven mij van alles en nog wat: vandaag was het een stripper, hoewel die niet op mijn wenslijstje voorkomt.Rarara wat ze morgen zullen uitvinden. Ik zal het binnenkort wel weten en hopelijk wordt het die stripper niet! Alhoewel, een atletische man is ook niet te versmaden! Jullie horen er nog van!

10 opmerkingen:

Judith zei

O spannend. Leuk stitcherietje trouwens.
Bij mijn moeder hadden we nog grotere complotten gesmeed dan bij mijn vader. Mijn vader heeft zelfs een rondje nederland gereden. Eerst van Nijmegen naar Beverwijk gereden om bij onze een paspop op te halen en daarna via de afsluitdijk naar Friesland om een sarah van oranjekoek op te halen en toen weer terug naar Nijmegen en mijn moeder wist van niks.

inge zei

direct komen vertellen hé wat dat complot inhoudt...

katrien zei

Leuk blokje.
En de surprise ? Ben benieuwd.

Annelies zei

Je blokje is leuk geworden.
Ik ben vorige maand vijftig geworden. Het valt mee kan ik je zeggen. Ik hou niet van verrassingen en die waren dan ook minimaal. Gelukkig !

martine zei

Wat heerlijk dat ze van alles voor je organiseren , al zou mijn voorkeur niet uitgaan naar een stripper.
Nee, dan liever een mooie kok die de hele dag voor lekkere hapjes zorgt. Ben erg benieuwd wat het wordt.

Guute zei

He Judith, tof van je vader dat hij dat allemaal deed en vooral dat je moeder van niets wist.

Guute zei

Annelies, alsnog proficiat met je vijftigste verjaardag! We zijn dus leeftijdsgenoten.

Guute zei

Martine, als ik 't voor 't zeggen had, zou het een intiem feestje of een drink zijn met familie en vrienden. Maar ja, ik mag niks doen, dus ik wacht af.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Shirley zei

beeldig blokje en proficiat met je 50e verjaardag! Ben heel benieuwd wat de verrassing was.