vrijdag 29 februari 2008

Zonder computer geen weblog


Voor de eerste keer een berichtje op mijn weblog met mijn nieuwe computer. Eindelijk heb ik een computer voor mij alleen. Mijn oud toshibaatje heeft zijn dienst gedaan en zat vol rommel van de kinderen. De nieuwe computer, daar kan je zomaar niet in. Mijn vingerafdruk is mijn wachtwoord. Dus, zonder vinger, geen computer. (En dan moet het nog de juiste zijn)

Dus computer helemaal zelf ingesteld, programma's geïnstalleerd. Ik ben trots op mezelf. Ik voel mezelf opklimmen op de ladder van computerfanaten. Weliswaar nog ergens op de onderste treden maar ja, je moet ergens beginnen als je carrière wilt maken.

't Gevolg is : niet zoveel gequilt deze week maar vandaag zal ik die schade een beetje proberen in te halen. Hier heb je alvast een voorproefje van de stofjes die ik gebruik in 'Rosewood Cottage'.Het eerste blokje ligt al klaar om te festonneren. Dat krijg je later te zien.

4 opmerkingen:

wilma zei

Heerlijk je iegen computer!! Geniet er maar lekker van. Dat is ook wel een beetje het nadeel van computers. er gaat vreselijk veel tijd inzitten......

Mooie stofjes!!

inge zei

mooie stofjes hoor! breng je je blokje mee naar de bee volgende week?

Katrien zei

Succes met je eigen pc'tje.En hele mooie stofjes hoor.Kijk al uit naar je blok.

Akicage zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.