voorzichtige start

Heel voorzichtig zet ik mijn eerste pasjes in het blogwereldje: het wel en wee van het quilten.
En als jullie dit kunnen lezen, dan weet ik dat ik alvast geslaagd ben in mijn eerste opzet. Beetje bij beetje word ik vertrouwd met de computer en het internet, ook dank zij de vele tips van mijn quiltvriendinnen. Een expert zal ik nooit worden maar dat hoeft ook niet. Als ik hier mijn krabbels kwijt kan, ben ik al tevreden.
Om in dit eerste berichtje toch iets quilterigs te vermelden: gisteren een zalige uitstap gedaan met een aantal quiltvriendinnen. Eerst naar paprika cotton in Doornik , gezellig eten op de markt en dan in quilt studio in Harelbeke vele quilts bewonderd en natuurlijk ook een voorraadje stofjes en andere dingen ingeslagen. Foto's volgen nog: ik vind het kabeltje niet om mijn foto's op de computer te zetten. Wie kunnen de daders zijn?

Reacties

inge zei…
welkom in blogland Guute!
katrien zei…
Het is je gelukt.Welkom in blogland.
Lucrèce zei…
Dat ziet er erg aantrekkelijk uit,proficiat!
Kijk uit naar volgende stap.
saLUkus
Yeah! Welkom in het bloggers-wereldje!
anne m zei…
Guute, goed zo. Ik zelf durf zo'n een stap nog niet te zetten,heb er zelf geen verstand van.Mischien ooit je weet maar nooit.
Ik ben heel verbaasd dat het je is gelukt om je weblog in goede banen te leiden. We weten allebei dat informatica niet je sterkste kant is, maar quilten daarentegen, daar ben je super in!
Ik ben zeker dat er in je kleine quilthoekje, grootse werken zullen tentoongesteld worden...

Muchos abrazos y besitos ...
Te quiero mucho...

Tu hija española, Lotje

Populaire posts